Efsane Kahve: Nars Coconut Groove Göz Farı


Kaş müessesini çok ciddiye almaktayım. Bu sebeple, o renk mi bana daha çok uyuyor, bu renk mi daha iyi oturuyor diye çok fazla kahve far, kalem almışlığım vardır. Bunlardan sonuncusu ise dün Sephora'dan aldığım Nars Coconut Groove göz farı. 
Bu renk aslında Nars'ın efsane olmuş bir rengi. Aşağıdaki resimlerde de göreceğiniz üzere kutusunda siyaha çok yakın, oldukça koyu bir kahve görünüyor. Çoğu Nars farları gibi inanılmaz pigmentli olduğundan siyah liner gibi uygulamanız mümkün oluyor (hem ıslak, hem kuru); ve bazı siyah linerler gibi sürdüğünüzde küllü bir renge dönmüyor, canlılığı koruyor. 




Far olarak da; kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Özellikle göz kapağının dış bölgesinde kullanmak, göze derinlik katmak için çok güzel bir renk, bunun dışında ben günlük makyajımda çok hafif tüm göz kapağıma uyguluyabiliyorum, doğal bir görüntü veriyor. 

Gelelim kaş farı olarak kullanımına. 
1.Eğer kaşlarınız koyu renk ise bu renk kaşlarınızda çok güzel duracaktır. Bu rengin alt tonu nötr. Yani; sürdüğünüz zaman sıcak-kızıl ya da soğuk olmuyor. Ben kaşımda sıcak duracak tonlardan hoşlanmıyorum bundan sonraki kaş dosyası yazımda da bahsedeceğim. 
2.Eğer kaşlarınız daha açık, küllü bir renk ise, ya da doğal durmasını istiyorsanız, benim gibi kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken şey, eyeliner fırçası ile ürünü aldıktan sonra, birkaç darbe ile bir parça peçeteye ürünün fazlasını almak. Sonrasında kaşınıza uygulamak ile istediğiniz doğal görüntüyü yakalayabilirsiniz. Aksi takdirde sadece fırçayı vurmak bile koyu bir uygulamaya neden olabiliyor. 

Fiyatı 69tl. Hem smokey, hem de liner olarak kullanacak kahve arayanlara, kaşlarında nötr renkli güzel bir ton isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Sephora ve kendi mağazalarında ürünü bulabilirsiniz. 

1 yorum var.:

Unknown dedi ki...

renge bayıldımmmmm. ben kahve far aşığı olaraktannnn çok beğendimmm.. iyi günlerde kullan.. blogunu şimdi keşfettim ve çok hoşuma gitti takibe aldım direkkk :) bende beklerim ..

http://jelibonunrenklidunyasi.blogspot.com/