Too Faced Primed & Poreless Primer

Daha öncesinde pudra versiyonu için yazmıştım; buradan okuyabilirsiniz. 
Bu yazı tüpteki versiyonu için. 
Ürünü 72TL'ye Sephora'dan aldım. Bir de bronz rengi var fakat yazın bile pek yanamadığım için renksizini tercih ettim. 
Internette genel olarak yüksek puanlara sahip bir ürün, kullananların çoğu beğeniyor; 
MUA yorumları için buraya
Sephora yorumları için buraya
Ulta yorumları için ise buraya bakabilirsiniz. 
Gelelim firma tarafından verilen ürün tanım ve kullanımına.
İçerisinde A ve C vitaminleri, retinol barındıran makyaj bazı cildinizi nemlenmiş, daha sıkı ve toksinlerden arınmış bırakıyor. Pudra, fondoten ve bronzerlerden önce kullanım için uygun. Cilt daha aydınlanmış, tazelenmiş ve genç görünecektir diyor Too faced yetkilileri, bir de makyajın tüm gün cildinizde kalma durumu var tabi, makyajın bozulmayacağını da vaat ediyor doğal olarak. 
Nasıl kullanılacağı konusunda da küçük bir miktar ürünü cildinize yedirmek süretiyle fondotenden önce kullanabileceğimiz belirtilmiş. 
İçindekiler:
 Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Dimethiconol, Caprylic/Capric, Triglyceride, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crossploymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone, Crosspolymer, Camellia Oleifera Seed Oil, Phenoxyethanol, Silica, Tetrahexyldecyl, Ascorbate, Ethylhexylglycerin, Cyclodextrin, Cyclohexasiloxane, Retinol, Diacetyl Boldine, PPG-26-Buteth-26, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Morus Alba Bark Extract, Polysorbate 80, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hedra Helix (Ivy) Extract, BHT, Cycloheptasiloxane, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Bioflavonoids, Ascorbyl, Palmitate, Allantoin, Mica CI 77019, Bismuth Oxychloride CI 77163, Chromium Oxide Greens CI 77288, Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, Iron Oxides CI 77492, Iron Oxides CI 77499

Ürün yorumları: 
Üründen genel olarak memnun kaldım. Pudra versiyonuna göre daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Benim gözeneklere de etki edebilen primerlar konusundaki favorim açık ara Clinique Pore Minimizer iken bu ürün beni tatmin etti. Kıvam olarak daha yumuşak ve cildin üzerinde fondoten kolayca kayıyor. Siz tabaka gibi kalacak zannederken bir bakıyorsunuz çok doğal bir görüntü elde etmişsiniz. 
Sivilcelenme yapmadı. İçerisinde hafif simleri var, aydınlanmayı onların sağladığını tahmin ediyorum. Vitamin ve iyi içerik namına fayda görmedim; sizin değerlendirebilmeniz açısından içindekileri ekliyorum. 
Negatif yanı ne diye sorarsanız fiyatı diyebilirim; verdiğiniz fiyatla alabildiğiniz ürün miktarının paralel olmadığını kullananlardan da duydum; ürünün sonunu iyi kullanamadıklarından yakınanlar var; benim için henüz erken bir şey diyemiyorum. 
Yapı olarak Benefit Porefessional'a benziyor, Clinique Pore Minimizer daha katı iken bu daha yumuşak kıvamlı. 
Son olarak bu ürün bir ihtiyaç mıdır, hayır değil belki fakat kapatıcı ve fondoten uygulamasını kolaylaştırdığından ben primer kullanmayı tercih ediyorum. Kalıclığını da beğendiğimi belirtmek istiyorum, seyahatten dönerken 12 saat kadar makyajımı tuttu :)
Bitince alır mıyım? Sivilce yapmadığı sürece, evet bitince tekrar alırım. 
sevgiler, :)

1 yorum var.:

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

:) Canım güzel bir yorum olmuş sence yapısyağlı bir ciltte etkisi ne olur ?