Clinique Even Better Düzeltici Fondöten

Son zamanlarda sık kullandığım fondotenim. Mart ayında 03 Ivory rengini almış fakat doğru düzgün kullanamamıştım. Yaz aylarına doğru hafif bir fondoten olduğu için kullanmaya karar verdim, memnun kaldım. 
Ürün hakkında notlar:
-Kapatıcılığı hafif-orta arası
-TR'de genellikle en açık rengi 03. Benim gibi açık tenliyseniz 01 Alabaster rengini Taksim Clinique veya bazı Sephora'larda bulabilirsiniz. 
-Buildable bir yapısı var, kusurları kapatmak mümkün fakat vakit alıyor.
-Güzel bir bitişi var, yarı mat denilebilir, çok parlak ya da çok mat değil.
Genel olarak beğendiğim, sevdiğim bir ürün. Kötü gün kapatıcısı değil, çok uğraştırmayan doğal görünümlü bir fondoten. Son olarak, "evet, cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oldu, aydınlattı." :)
60TL gibi bir fiyatı var, ilgilenenlere duyurulur, sevgiler :)

4 yorum var.:

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

bu post cok iyi oldu tamda fondoten almam gereken zaman,ama sanirim buda benim icin uygun fondoten degil,ben dior purelight kullaniordum taki pure light serisi kalkana kadar,hayatimin fondoteniydi,hafif ve parlaklik veren bi fondoten,simdi tamda boyle bir seye ihtiyacim var ;( belki biliyorsundur ?

Unknown dedi ki...

merhaba, Chanel Vitalumière deneyebilirsin diye düşünüyrrum? sevgiler,

DOZ BUYUCUSU dedi ki...

cok tesekkurler .

Adsız dedi ki...

bu benim en favori fond.nimdir. kendisi armani silk illum.un daha uygun fiyatlı muadili niteliğinde ve evet parlak bir bitiş saglıyo.sanki yüzünüze aydınlatıcıyla karıştırılmış fondöten uygulamış gibi.ben şiddetle tavsiye ediyorum.