L'Oréal Architect 4D Maskara!

 
Geçen ay rimelim bitince yeni bir şeyler denemek istedim, daha önce de L'oreal lash architect kullanmış ve verdiği hacimden memnun kalmıştım. 30% indirimden aldım sanırım, normalde fiyatının 35-40 arası olması lazım.
Genel olarak verdiği dolgunluktan, siyahından memnunum, ürün kalıcı, gün içerisinde hava koşulları zor olsa bile akma yapmıyor, makyaj temizlerken de kolayca çıkıyor, en az haftanın 5 günü kullanıyorum, gözüme batan kirpik dökülmesi ya da kırılması yaşamadım. 
Ürünün uygulanışını görebilmeniz açısından önce ve sonra resimlerini ekliyorum. Maskarayı uygularken görebilmeniz açısından kıvırıcı kullanmadım, kirpiklerimi taramadım, 2 kat uygulanmış halidir. 



Yorumlarınızı bekliyorum :)

4 yorum var.:

Makyaj Güncem dedi ki...

merak ettiğim bir rimeldi cnm,açıklayıcı postun için tşkkürler...

justuntitled dedi ki...

Verdiği uzunluk gayet iyi dolgunluk konusunda aşırıya kaçma yok ki bu çok çok daha iyi kalıp gibi kirpikler iğrenç oluyo çünkü:) Kısacası gayet güzel güle güle bitir:)

Adsız dedi ki...

bende bunu kullanıyorum ve hayatımın rimeli diyebilirim :)

Adsız dedi ki...

rimel konusunda biraz takıntılıyımdır.her kozmetik alışverişimde yeni bi rimel alıp denemeye çalışırım.bu rimeli ben de denedim.evet güzel bir rimel ama pahalı bence.onun yerine maybelline volume express one by one tavsiye ederim.dışı turuncu.ben aynı etkiyi yakalayabildim.hem de oldukça ucuz bu rimele göre.