Yurtdışından || Sammydress.com Alışverişi

Bugün size bahsedeceğim yurtdışından alışveriş sitesi Sammydress.com.

Bu siteden daha önce kıyafet alışverişi yapmış biri olarak kalitesinin beklediğimden çok daha güzel geldiğini söyleyebilirim. Fiyat skalası olarak sheinside.com (burada) ve choies.com'dan (burada) daha uygun; sitede gördüğünüz ürünlerin fiyatına sepete attığınızda kargo fiyatı ekleniyor. Bu sitenin en sevdiğim yanı ise "Buyer's show" kısmı. Bu kısımda buradan alışveriş yapanların paylaştığı fotoğrafları görüp, fikir sahibi olabiliyorsunuz. (Buraya ) Şahsen benim normalde hiç dikkatimi çekmeyip, burada gördüğümde beğendiğim elbiseler oldu. :)



Aşağıda ise benim aldığım elbiseyi görebilirsiniz. İnci ve taşları ile beraber beklediğimden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Small bedenin çok kısa olduğunu düşünüp Medium almıştım, iyiki de öyle yapmıştım. Tek eksisi astarının çok ince olması, içine ince bir astar daha kullanmak gerekiyor. Ürün sayfası için ise buraya bakabilirsiniz. 

Bana siparişim 15 gün kadar kısa bir sürede geldi; gümrükte sıkıntı yaşamadım. Paypal ile ödeme yapılabiliyor. Özellikle çanta ve takı konusunda istediklerim var; sanırım daha da masrafa gireceğim. :)

Sevgiler :)

5 yorum var.:

j.d. dedi ki...

Yaa ama çok güzelmiş bu elbise!! güle güle kullan canımmm :*

mervelil dedi ki...

çok sık gercekten :)Aslında alıp alıp koyacaksın ozel gunler oldu mu bi dünya para veriyoruz cunku aceleyle

Alice Makyaj Diyarında dedi ki...

Çok güzel bir elbiseymiş. Güle güle kullanın :)

Unknown dedi ki...

j.d, Alice Makyaj Diyarında: çok teşekkür ederim! :)
mervelil: kesinlikle, uygun fiyatlı o kadar elbise alınabilir ki aslında :) sevgiler,

Adsız dedi ki...

Elbise gerçekten çok güzelmiş.Güle güle kullanın.Normalde S beden mi giyiyorsunuz? Ve M beden biraz bile olsa beden olarak büyük olmadımı?