Kışı Zor Geçiren Ciltlere || Avene Thermal Su

Son zamanlarda cildimde kızarıklıklar oluştuğunu ve bunların yağlı cilt ya da sivilce oluşumu ile alakalı olmadığını farkettim. Havalar soğurken cildim iyice kurulaştı ve yatıştırıcı bir şeylere iyiden iyiye ihtiyaç duydu.
Araştırdıktan sonra termal suyun en iyisinin Avene olduğuna karar verdim; bakalım siz de beğenecek misiniz?:)



Aslında bu üründen çok amaçlı olarak bahsedebiliriz. Günün her saatinde, spordan, makyaj temizleme ve lazer vs. gibi işlemlerden sonra cildinizi, hatta epilasyon ya da ağda sonrası vücudu rahatlatmak için kullanılabiliyor. Yatıştırıcı, tahriş giderici niteliğinin yanı sıra bu ürün anti enflamatuar özellikler de taşıyor. Ben geceleri cildimi temizledikten sonra - nemlendirici sürmeden hemen önce- kızarıklıkları minimuma indirgemek için kullanıyorum. Şuan piyasada çok sayıda termal su var; Vichy, La Roche Posay ve Avene bunlardan ön plana çıkanlar. 
Yabancı bloglardan da onlarca yorum okuduktan sonra, hassas cildim için en uygununun Avene olduğuna karar verdim. Fiyatı 150 ml. için 28 tl. 

İçeriklerini ve kullanım alanlarını şuradan inceleyebilirsiniz, fotoğraf olarak da aşağıda paylaşıyorum.

Benim yorumlarıma gelecek olursak; 
Cildi rahatlatıyor, ferahlatıyor. Kızarıklıkları belli bir noktaya kadar önlemeye yardımcı. Ancak; kullandıktan sonra nemlendirici sürmezsem cildimin biraz gerildiğini hissettim. Şu sıralar cildimin dengesiz davranışları ve mevsim geçişlerini hissetmemiz sebebiyle de olabilir; bitene kadar kullanacağım, sonrasında tekrar değerlendirebilirim.

Benim için olmazsa olmaz bir ürün değil; ancak şuan kullanmaktan keyif alıyorum, ferahlamak isteyen hassas ciltlilere önerebilirim.

Sevgiler x

1 yorum var.:

umranyanmaz dedi ki...

Ben de denemek için ufak boyunu almıştım, memnun kaldım şimdi büyük boyunu alıcm:)