Yurtdışından Alışveriş || Sheinside.com

Herkese Merhaba!

Yurtdışından online bir şeyler almak, benim için olmazsa olmaz bir alışveriş biçimi. Bu sebeple çok fazla site deniyorum; genelde sevdiğim ve memnun kaldığım sitelerden alışverişi tercih etsem de denediğim bazı yeni siteler var. Bunlar hakkında da daha sık yazmak, sizleri de bilgilendirmek istiyorum. Daha fazla site gelecek, eğer yurtdışından moda, kozmetik, cilt bakımı ve aksesuar alışverişi yapıyorsanız, kargo beklemek sizin için bir heyecansa bu yazıları seveceğinizi düşünüyorum :)

Bugün bahsedeceğim site kargolarımın yeni geldiği Sheinside sitesi. Hem Türkiye'de hem dünyada moda ve stil blogu yazan blogger'lerin oldukça aşina olduğu sitelerden biri. Site içerisinde giyim, aksesuar, takı, makyaj ürünleri gibi ilginizi çekebilecek birçok kategori bulunuyor. Benim aldıklarım 1 ay içerisinde elime sorunsuz ulaştı, yeni trendleri takip etmek için güzel bir site olduğunu düşünüyorum. Alışveriş yapacaksanız, aldığım bedenlerle alakalı da elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Aldığım deri detaylı etek satışta yok, ancak bluz burada.

Düzenli olarak incelediğim bir site, ilk alışverişinizde 15% indirim yapıyor, denedim tavsiye ederim. Ürünleri incelemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz. 

14 yorum var.:

Pamuk Şeker dedi ki...

Çok alışveriş yapmak istediğim bir site. Aldıklarına bayıldım. .belki bende cesaret eder alırım sonunda :D Güle güle giy

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim :) bence de çok güzel şeyler var, sen de cesaret edebilirsin sevgiler :)

asli dedi ki...

Merhaba. Daha once hic bu sekilde alisveris yapmamis biri olarak sizden yardim istiyorum.
Ne sekilde odeme yapacagim? Kac gune gelecek? Daha once yaptiysaniz urunler kaliteli mi? Lutfen yardim edin

Adsız dedi ki...

merhaba bende alışveriş yapıcaktım bişey aklıma takıldı. bazı ürünler zara etiketli orjinal markaların ürünlerimi satılıyor? sahte gelebilir mi diye korktum açıkçası :)

Unknown dedi ki...

Aslı Merhaba,
Kredi kartı ile ödeme yapabiliyorsunuz, 25-30 günde gelmiş oluyor genelde, ben kalitesinden memnun kaldım en azından sitede gördüğünüz gibi geliyor diyebilirim, sürprizle karşılaşmadım. Tabiki bu benim deneyimim bunu da belirteyim isterim :)

Unknown dedi ki...

Merhaba, etiketlerde Zara karşılaşmadım, öyle bir çaba içinde olduklarını görmedim o yüzden bir bilgilendirmede bulunamayacağım. Sevgiler,

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Güle güle eskit,hayırlı olsun 2 side çok tatlıymış <3

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim Madame Kokoş sevgiler:)

simge balıkçı dedi ki...

Kargo ücreti yok değil mii ? Sağlam bir site değil mi?? kredi kartı söz konusu çünkü babam öldürür valla :)

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Birçok kişinin kullandığı bir site, güvenlik ya da bana ulaşması ile alakalı herhangi bir sorun yaşamadım, yine de kargonun biraz geç ulaşabileceği ile alakalı uyarmak isterim:) iyi alışverişler:)

simge balıkçı dedi ki...

Hem bide 100$ aşınca kota falan dolmuyor o konudada sorun olmuyor değil mi? :)

Unknown dedi ki...

Güle güle kullanın, özellikle gömlege bayıldım!
Bedenleri nasıl? 1 beden büyük mü almamız gerekli?

Unknown dedi ki...

kargo ücreti versem ne kadar sürede elime ulaşır? çünkü 1 aydan daha kısa bir süre içinde mezuniyetim var eğer ücret karşılığında 2 haftaya elime gelecekse almayı düşündüğüm bir elbise var yardımcı olur musunuz

Unknown dedi ki...

Merhaba,

@simge balıkçı: ben $100'ı aşan bir alışveriş yapmadığım için kesin bilgi veremeyeceğim ne yazık ki :(
@IşıLL IşıL: Evet daha önce S almıştım, çok üzerime oturdu (normalde S giyiyorum) bu sebeple büyük beden tercih ettim. Sitedeki ölçüleri kullanabilirsiniz, ben öyle yapıyorum. Sevgiler,
@Gülçin Turhan: Kargo ücreti ödeyerek ürün almadım, standart seçtiğim zaman ise 21 iş günü gibi bir zamanda elimde oluyor, sevgiler :)