Nars Radiant Creamy Kapatıcı || Yeni Favorim

Çok sevdiğim bir arkadaşımın doğum günü hediyesi olan Nars Radiant Creamy kapatıcı son zamanlardaki favorilerimden. Bugün oldukça pratik ve doğal bulduğum bu üründen bahsedeceğim.



Öncelikle nasıl bir kapatıcı olduğundan, Nars'ın bu ürünü nasıl tanıttığından bahsedeyim. Krem yapılı, göz altını nemlendirici, kapatıcılık ve cilt bakımını aynı anda bize sunmayı vadeden(?), ışık yansıtıcı bir kapatıcı. Bu sayede kusurları maske gibi kapatmıyor, ışık yansıtarak çizgi, kırışıklık, gözaltı morlukları ve yorgunluk gibi problemleri çok doğal örtbas edebiliyor. Aynı zamanda içerisinde bulunan bitkisel içerikler ile göz çevresini nemlendirmeyi, kızarıklıkları azaltmayı, cilt bariyerini güçlendirmeyi vadediyor, serbest radikallerden koruyor. Cilt zamanla daha yumuşak, düz ve eşit tonlu görünüyor. Kapatıcılık tüm gün suruyor, fondötensiz bile son derece doğal görünüyor. Tüm cilt tipleri için kullanılması önerilebilir.

Üstte yazanlar kulağa çok güzel geliyor değil mi? Kesinlikle! Bir de bunların üzerine formülünde paraben sülfat, parfüm ve alkol olmadığını ekleyeyim, tadından yenmesin :)

Gelelim benim yorumlarıma, daha önce kapatıcı kısmını atlayıp, gözaltında yalnızca aydınlatıcı kullanıyordum. Gözaltında pek problemim yok yalnızca belirgin damarlarım var, bu ürünü de bölgenin tonunu eşitlemek için kullanıyorum. Bu ürünü kullanmanın ne kadar kolay olduğunu farkedince başka şey kullanmaz oldum. Yapı itibariyle kremsi, doğal bitiş sağlayan, tüm gün akmayan kokmayan bir kapatıcı. Karşılaştırılabilecek ürünler kapatıcılık ve uzun süre dayanım açısından MAC Prolongwear, Estee Lauder Double Wear, L'Oréal True Match olabilir. Prolongwear ile aynı kademede (fakat ben Nars'ı şu sıralar daha çok seviyorum), Double Wear'dan daha aydınlık ve doğal bitiş sağlayan, True Match'den daha kapatıcı ve uzun süre dayanıklı. 

İstediğiniz varsa karşılaştırma yazısı yazabilirim, resim ekleyebilirim.

Bir de yalnızca iki haftadır kullanıyorum ancak makyajı çıkarttığım zaman gözaltlarımın daha aydınlık olduğunu farkettim, bu ürün dışında herhangi bir değişiklik yapmadığımdan belirtmek istedim ancak yine de bu sonuca varabilmek için biraz erken.


Benim rengim Vanilla, pembe alt tonlu bir renk. NW15 cildimle çok güzel bütünleşti. Bu ürünü yukarıdaki özellikleri kapatıcısında arayan herkese tavsiye ederim, çok kuru ciltler almadan mutlaka denesinler derim. Sephora ve Nars mağazalarında bulabilirsiniz. 

Sevgiler!

0 yorum var.: