Erborian CC Krem || Cilt Bakım ve Kapatıcılık Bir Arada

Herkese iyi haftalar!

Bu ara bir sürü yeni şey aldım, hepsinden bahsetmek istiyorum ancak fotoğraf çekmeye vaktim olamadığından bir kısmını henüz ekleyemedim, toparlıyorum yavaş yavaş.. :)
İlk ürünümüz bu haftasonu aldığım Erborian CC HD Krem. 

BB kremlerden sonra bir hız ortaya çıkan ancak BB kadar verimli bir tırmanış gösteremeyen ürünler bence CC kremler. BB krem ve CC krem arasındaki farklılıkları şuradaki yazımdan okuyabiliriz. Ben sizi bu fark ile çok sıkmadan hemen ürün tanımına ve yorumlarıma geçiyorum.


Erborian markasının oldukça popüler BB kreminden sonra CC kremini vadettikleri de şu şekilde: 
"Mükemmel Kapatıcı ve Güneş Koruyuculu Işıltı Kremi Spf45 - İçeriğindeki Gotu Kola bitkisi ile bağlantılı "CC pigmentler" ve incecik yapısı ile cildinizi derinlemesine nemlendirirken, ciltteki renk eşitsizliklerini giderip cildinizi daha ışıltılı bir görünüme kavuşturur. Kore teknolojisi ile donatılmış bu bakım kremi cildinizdeki kusurları kapatmaya yardımcı olurken, cildinize tazelik ve ışıltı verir."

Sabahları yüzümü temizledikten sonra temiz cilde, alın-yanaklar-çene olmak üzere bezelye büyüklüğünde yedirmem yeterli oluyor. Ürün ile alakalı ilk farkettiğim şey kesinlikle kokusu. Güneş kremi gibi bir kokusu var, sürdükten sonra hemen geçmiyor. Bu sebeple almadan önce deneme koklama şansınız varsa mutlaka deneyin derim; şahsen benim burnumdan koku birkaç saat gitmedi. :)


Artıları (+)
SPF 45 olması
Gözenek görünümü oldukça hafifletmesi, hiçbir şey sürmemişim gibi durması, cilt tonunu eşitlemesi, aydınlık  ve sağlıklı göstermesi, cildimi irite etmemesi, ten makyajının çok kısa sürmesi.
Eksileri (-)
Kapatıcılığının yok denecek kadar az olması (kapatıcı bir ürün olmadığı için tam bir eksi sayılmaz), kokulu bir ürün olması, bana renginin biraz koyu gelmesi. Açık tenliyseniz çok sürmemeye özen gösterin derim. Hassas ciltler kullanırken kesinlikle dikkat etmeli.

CC kremlerin duruşu benim cilt makyajı zevkime çok uyduğu için Erborian'ın CC kremini de genel olarak beğendim. Yazın da kullanılabilecek süper bir ürün. 
15 ml. 55tl, Sephora'dan alabilirsiniz. (Büyük boyu da varmış, ben alırken yoktu.)

Yok gibi, cildiniz gibi duran ten makyaj ürünleriniz varsa tavsiyelerinizi beklerim! Sevgiler, 

0 yorum var.: