NYC Individual Eyes || Smokey Far Paleti

Geçenlerde Watsons'a girdiğimde gözüme NYC'nin yeni paleti ilişti..İçerisindeki Cranberry tadındaki far sebebiyle kendisine havada atladım. :) Birkaç kullanımdan sonra söyleyebilirim ki kullanışlı, kendine özel far bazı, aydınlatıcısı ve neyi nereye kullanmanız gerektiğini belirten kılavuzu ile de etraflıca düşünülmüş bir ürün.


Far renk yoğunlukları ve bazlar nasıl diye soracak olursanız, sizi şöyle aşağı, fotoğraflara doğru alalım. :)

Aşağıdaki fotoğrafta ürünlerin herhangi bir baz olmadan nasıl durduklarını görebilirsiniz. İki kat olarak uygulanmış halleri bu şekilde; çok fazla renk verdiğini söyleyemeceğim. Birkaç saatte yağlanabilen göz kapaklarında dayanım süresi iki-üç saat kadar diyebilirim. Özellikle ikinci lila rengi diğerlerinden daha az pigmente sahip; swatch yaparken en zorlandığım renk oldu. Koyu renklerin tonları çok güzel değil mi?


Burada ise aydınlatıcı ve makyaj bazını görüyorsunuz. Aslında aydınlatıcı güzel duruyor fakat yapı olarak bana biraz yağlı geldi. Yine de kaş kemiği ve göz pınarlarının içine kullanılabilir. Far bazı da aynı şekilde çok ince yapıda değil fakat averaj bir ürün, far renklerini yoğunlaştırmada başarılı diyebilirim.



Far bazı üzerine uygulanan farları ise aşağıda görebilirsiniz. Gördüğünüz gibi her rengin duruşunu farkettiriyor. En koyu renk ve en açık renk de değişim daha da fazla farkedilebiliyor.


Sonuç olarak normalde pek sık far kullanmayan, arada değişiklik isteyen kişilerin rahatlıkla kullanabileceği, averajın üzerinde, uygun fiyatlı bir ürün. 11,90TL'ye Watsons'ta bulabilirsiniz. Kullanım sürenizi far bazıyla uzatırsanız sonuç fiyatına göre daha da tatmin edici oluyor. Ben renklerini beğendiğim için yeşil gözler için olan paleti almıştım, kahve gözler için daha doğal tonlarda bir palet de mevcut. Normalde mavi gözler için de çok güzel renkli bir paleti var ancak ben alırken yoktu; Türkiye'de var mı bilemiyorum.


Yorumlarınız beklerim:)
Sevgiler, 

Takip etmek ister misiniz?

5 yorum var.:

Nimo dedi ki...

Bana Watsons a gelmeden önce yurt dışına giden bir arkadaşım almıştı bu paleti, uzun zaman favorim olmuştu. Severek kullanacağını düşünüyorum :)

Işık dedi ki...

Süper!! Ben bunu görmemişim, hemen almalıyımmm :)

Jsjs kdksks dedi ki...

Elime aldım sonra tekrar geri bıraktım resimdeki gibi pıtır pıtır sular olmuştu aydınlatıcı ve bazı üzerinde, keşke alsaymışım renkler çok güzelmiş =)

Unknown dedi ki...

Merhaba Mommyslifetime, ben de blogunuzu beğendim, nazik sözleriniz için teşekkürler sevgiler :)

Unknown dedi ki...

Ceren Dural: Evet renkleri özellikle çok hoş, ekonomik bir palet :)

Işık: Bence de denemelisin :) Sevgiler,

Svieri Doroga: Evet benimkinde de olmuştu ama renklerin güzelliğine yenik düştüm :) Denk gelirsen tavsiye ederim, sevgiler :)