Maybelline Affinitone Blush 79 || Fresh Plum

Maybelline'den allık almak aslında pek huyum değildir, - hatta Maybelline allıklar bugüne kadar hiç dikkatimi çekmemişti - ama bu allığın rengini o kadar beğendim ki hiç bir şey sorgulamadım :)



Aslında ürünün arkasına etiket yapıştırıldığından hangi renk olduğunu göremedim ancak uzun(!) araştırmalarım sonucu bu rengin  79 Flush Plum olduğu ortaya çıktı. Allık resimde de gördüğünüz üzere bir sonbahar-kış rengi. Doğal duran mürdüm tonunda çok koyu değil, kullanıldığında içerisindeki simler rengi, dolayısıyla makyajınızın görüntüsünü yumuşatıyor. Nispeten doğal bir görüntüsü var. Benim farkettiğim bir kokusu yok. 


Bu allıkla alakalı sevmediğim yönlere gelecek olursak; 
Bir kere yapısı çok sert, neredeyse taş gibi, dolayısıyla oldukça sık kıllı bir fırça ile ürünü almak ve uygulamak gerekiyor. O zaman bile homojen uygulamak pek mümkün değil.
Affinitone serisinden olan bir allığın daha kolay uygulanmasını, cilt ile bütünleşmesini beklerdim. Kalıcılığı orta diyebilirim. 


Uygun fiyatlı (indirimsiz 16tl'ye almıştım), güzel tonda bir ürün almak istiyrsanız Gratis, Watsons başta olmak üzere birçok parfümeride bu ürünü bulabilirsiniz. 

Sevgiler, 
Takip etmek ister misiniz?

2 yorum var.:

Poine PA dedi ki...

Renk cok cok guzel ancak ben bu allikla ilgili ne kadar yorum okuduysam sert pigmentsiz zor surumuneden sikayetcilerdi :/ O yuzden ssendekinde bir sorun oldugunu dusunmuyorum

Unknown dedi ki...

Poine Pa Merhaba, evet ben de şöyle bir araştırdım, herkesin öyle olunca rahatladım :) Sevgiler :)