Flormar CC Krem || Yeşil

Bir süredir devam eden CC krem furyasının, Türkiye'deki önemli öncülerinden biri Flormar. Ben de bu güzelliğe kayıtsız kalamadım ve ürünü aldım :)
Bir süre kullandığıma göre artık fikirlerimi yazabilirim.


Ürün'ün beyaz renkli ve akışkan bir yapısı var; yakından baktığınızda küçük granülleri görebiliyorsunuz. Cildiniz üzerinde dairesel hareketlerle yaymaya başladığınızda bu kapsüller dağılıyor ve ortaya renk pigmentleri çıkıyor. Bendeki CC krem çeşidi yeşil olan; yani cilt üzerindeki lekelerin görünümünü azaltmaya yönelik ve cilt üzerinde mora göre daha az kapatıcı işlevi gören, daha ince duran çeşit. Aşağıda ürünün yaydığımda ortaya çıkan rengi görüyorsunuz, benim için oldukça koyu bir renk, kapatılıcılığı olmasa da yüzümün rengini boynumdan koyu yapıyor, bu sebeple rahatlıkla kullanabildiğimi söyleyemeyeceğim. (Belk yazın?)


Yapı olarak hafif bir dokusu olduğunu söyleyebilirim; ancak daha önce kullandığım ve yazısını yazdığın Erborian CC Krem - yazısı burada- kadar ince değil. Cilt üzerinde hiç bir şey kullanmamışım hissini bende yaratmadı. Diadermine CC krem, bu üründen kesinlikle daha hafif hissedilen bir ürün. (Aslına bakacak olursanız, Diadermine'nin yapısı renkli nemlendirici gibi. Flormar'da silikon var.) Bu, Flormar kötü manasına gelmiyor, rengi bana uysaydı Flormar'ın bu ürününü kesinlikle kullanırdım. 

Rengi NW15 gibi düşünebilirsiniz. 

Eğer lekelerinizi hafifletecek, günlük kullanıma uygun bir ürün arıyorsanız ve -nispeten- sorunsuz bir cildiniz varsa bu ürünü denemenizi tavsiye edebilirim. Fiyatı 26,90tl gibiydi sanırım. 

Bu ürünü denediniz mi? En memnun kaldığınız CC krem ya da Flormar rengi hangisi?
Sevgiler,

0 yorum var.: