Taze Bitti: Solgar Formula SNH Yorumu

Ürünü bitirmeme 5-6 tablet kaldı sanırım ama yeterince içtiğim için artık yazabilirim. 
Ürüne 7 Aralık akşamı tek tabletle başladım. Arada atladığım birkaç gün olmuştur, bunun dışında düzenli olarak içtim.
Düşünceler?
Memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim. Saçlarım daha az dökülüyor, fakat ekstra bir hacim gelmedi. Cildim deseniz gözle görünür bir fark olmadı, sivilceler farketmedi - çıkacağı varsa çıkıyor yani =) Lekeler, ciltte bir aydınlanma  ya da nem kaybında olumlu bir gelişme görmedim. (Nem kaybı için bir direkt olarak bir şey vaadetmiyor.) Sanırım en olumlu tarafı tırnaklarımın güçlenmesi ve kırılmamasıydı. Tırnaklarım gözle görülür biçimde çabuk uzadı ve eskiden sık kırılırlardı, şimdi daha güçlüler. 
Nitekim alma sebebim cilt, ten güzelliğiydi ve cildimde gözle görülür bir şey farketmedi, kolajen, çinko, sülfür (kükürt), C vitamini vs sebebiyle bir çırpıda almıştım. Tabiki "bünyeden bünyeye farkeder" fakat ben alanlara cilt için değil de tırnak ve saç sağlığı için bu ürünü tercih edin derim.

3 yorum var.:

Adsız dedi ki...

merhaba ;

benim de bir kutu bitmek üzere, 2 tane kaldı :) yeni siparişimi de verdim. genel olarak memnunum, tırnaklarım kırılmıyor eskısı gıbı, kat kat olmuyor ve sacım da daha saglıklı gıbi, en azından eskısı gıbı avuc avuc bır dokulme yok.
yıne de tam etkısını gostermesı ıcın 2 ay daha kullanmam gerekıyormus en azından. 1 ayda hemen etkısını gostermesını beklememek lazım :)

Adsız dedi ki...

yine ben :)

ikinci kutum da dün itibariyle bitti. üçüncünün siparişini verdim :) tırnaklar süper, sert ve kırılmıyor eskisi gibi, bükemiyorum bile :) saçlara gelince ; parlak, hızlı uzuyor.çevremdekiler de son birkaç ayda çok uzadığını söylüyorlar :) kesinlikle mucize gibi. onceden biotin ile snh arasında kararsız kalmıştım ama şimdi iyi ki snh almışım diyorum. bırakmaya da niyetim yok :)

Adsız dedi ki...

Tirnak ve cilt için snh yerine biotin kullanmanız daha faydalı olur. Solgar 1000 biotin günde 1 kapsül emin olun çok faydası olacaktir