Raen El Yapımı Termal Çamur Maskesi

Ürün özellikleri:
İçeriğindeki zengin mineraller ciltteki kan dolaşımını arttırarak cildi canlandırır ve ciltteki kırışıklıklara iyi gelir. Termal çamur cildinize pürüzsüz bir yumuşaklık ve ipeksi bir görünüm kazandırır. Küvetinize zarar vermez ve leke bırakmaz.
Kullanım bilgileri:
Yüzünüzü veya uygulayacağınız bölgeyi su ile yıkayarak temizleyiniz. Termal çamuru cildiniz kapanıncaya kadar sürünüz. Yağlı ciltlerde 20 - 25 dakika, normal ciltlerde 15 - 20 dakika, kuru ciltlerde ise 10 - 12 dakika bekleyiniz. Daha sonra sabun kullanmadan cildinizi temizleyiniz. Uygulama sonrasında su bazlı losyon kullanılması önerilir. RAEN Termal Çamur maskesini hassas ciltler haftada iki kez diğer cilt tipleri her gün uygulayabilirler. Bebek ve çocuklarda kullanmayın. Haricen kullanılır. Test için kolunuzun iç üst kısmına bir miktar sürün ve 5 dakika kadar bekleyin, reaksiyon olursa kullanmayın.
İçeriği: Termal su, Termal çamur, Kil. İçeriğinde çok yoğun ve zengin olarak magnezyum, potasyum, sodyum, kalsiyum mineralleri bulundurur.
Cilt Tipleri: Hepsi
Net Ağırlık: 310 gr. 
Termal Çamur Hakkında:
Termal çamur; siyah noktalar, sivilce ve aknelerin giderilmesine, cilt ve deri hücrelerinin yenilenmesine, cildin sıkılaştırılmasına yardımcı olur. Böylece sağlamış olduğu dinginliğe bağlı olarak uyku kalitesini de artırır. Kalojenin ve cilt hücrelerinin çoğalmasını sağlar.
Olumlu: 
  •  Hoş bir kokusu var.
  • Yukarıdaki içeriklere ilave olarak zeytin yaprağı yağı da varmış. Zeytin yaprağı çayını da seven biri olarak bu özellik hoşuma gitti.
  • Doğal içerikli olması güzel, hafif bir yapısı var. Çabuk kuruyor, çok kurutmuyor.
  • İçerisinde kil olduğunu zannettiğim minik partiküller var. Exfoliator etkisi yapıyor. 
  • Kolay çıkıyor, ciltte fazla kalıntı bırakmıyor. Sonrasında minik partikülleri tonik ya da temizleyici ile temizlemek şart.
  • Cilt tonunu eşitliyor. 
Olumsuz: 
  • Nitelik olarak fazla bir şey göremedim, sıradan çamur maskelerimle aynı işlevi gördü diyebilirim. Hatta çok memnun kaldığım daha ucuz çamur maskelerim var. 
  • Gözenekleri temizleme konusunda da aynı şekilde tatmin olamadım. 
Fiyatı 33TL, internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.



0 yorum var.: