Bebak Acıbadem Makyaj Temizleme Sütü

Bu ürünü her zaman merak etmişimdir. Makyaj temizlemek için aldım, temmuz ayında yaklaşık 2 hafta kadar kullandım. Fikirlerime gelince..
Öncelikle çok güzel kokuyor. Eğer nostaljik kokuları, acıbadem kurabiyesini seviyorsaniz bunu da beğenirsiniz. Makyaj temizlemek için önce ılık su ile cildimi ıslatıyorum, ardından pamuğa döktüğüm acıbadem sütü ile üzerinden geçiyorum. Makyajı güzel çıkartıyor ancak benim emin olabilmem için bir kez silmem yetmiyor, mutlaka pamuğu su ile seyreltip tekrar siliyorum.
Cildiniz kuru ise tavsiye ederim, yumuşacık yapıyor, özellikle soğuk aylarda tekrar kullanabilirim, ancak yağlı karma ciltler için alışılan temizlik hissini verebileceğini sanmıyorum.
Nostaljik deneyim yaşamak isteyenlere tavsiye, fiyatı 8-10tl:)

2 yorum var.:

akmayan göz kalemi dedi ki...

badem yağı kıl köklerini beslediğinden ve bunun içinde de badem olduğundan, yüzdeki kılları arttırabileceğini söylemişti bi arkadaşım. böyle bi etkisini gözlemledin mi, yoksa gönül rahatlığıyla kullanabilir miyiz? :)

Unknown dedi ki...

Merhaba,kullandığım süre boyunca ya da sonrasında böyle bir problemle karşılaşmadım. Zaten makyaj silmek için kullanacağından sonrasında yıkayabilirsin. Yine de eğer cildin böyle bir duruma yatkınsa dikkat etmekte fayda olabilir. sevgiler:)