Rimmel 1000 Kisses Lip Tint/Dudak Renklendiricisi

 parlatıcı olmadan
Almanya'dan Astor markasının iki adet lip tintini almıştım, öle bayıla hem de:) Sonra o ürünler buraya da gelince bayağı bir sevindim. Şuan benim bildiğim iki markanın Türkiye'de ürünü var. Biri Rimmel, şimdi bahsedeceğim. Biri de Maybelline, elimdeki bitince alacağım.
Ürünün fiyatı 16tl idi sanırım. Fiyatı uygun buldum. Onun dışında tint renkleri de hiç fena değil, hepsi kullanılabilir ve güzel renkler.  Bendeki rengi Carry on Cherry. Doğal dudak renginden biraz daha koyu, vişne çürüğü renginin daha günlük kullanılabilen, sırıtmayan hali. Bilmem anlatabildim mi:)
Kalıcılığı fena değil ama bahsettiği gibi iddialı da değil. Yok öyle 1000 kisses falan:) Ben arkasındaki balm'ı kullanmıyorum, bu haliyle sabah sürsem aynı yoğunluğu sağlayabilmek için öğlen gibi üzerinden geçmem gerekiyor. Ama tazelemeseniz de dudaklarınız uzun süre koyu renk kalıyor. (isterseniz arkasındaki vaseline türü balm ile üzerinden geçiyorsunuz, hem dudaklarınızı nemlendiriyor, hem parlatıyor. Eğer dudaklarınız nemsiz ise balm ile beraber kullanmak isteyebilirsiniz. Ben üzerinden geçmiyorum ya da gloss kullanıyorum.) 
Yani okuyucularcım, ürünün kullanımı rahat, görünümü doğal, bir şey sürmüşüm gibi değil, dolayısıyla tekrar alacağım bir ürün.  Şimdi değil ama. bitince. :) 
parlatıcı ile (yanımda açık pembe vardı, üsüne onu sürdüm)

0 yorum var.: