Foltene Kaş ve Kirpik Bakım Serumu


Doktorumun kaşlarımın dönemsel dökülmesi üzerine tavsiye etmiş olduğu bir ürün.Yukarıda gördüğünüz bu kaş ve kirpik serumu piyasadaki muadillerine göre daha uygun fiyatlı satılıyor. 3 hafta önce eczaneden yaklaşık 90tl'ye aldım.
Aslında her gece sürerek başladım, sonrasında unuttuğum, geç yattığım günler olduğu için kullanımım zaman zaman gün aşırı seyretti, derken son 3 gündür yine her gece kullanmaya özen gösteriyorum. Yeterince açıklayıcı olabilmişimdir umarım:)
Bu kullanıma göre izlenimlerim ise şöyle;
fırçası maskara fırçası gibi ancak tek tarafı daha uzun, kullanımı rahat. Yağlı bir yapısı var ancak sürdüğünüz zaman kaş ya da kirpiğinizde kuruyor, dolayısıyla hem gündüz kaş sabitlemek ve kirpik astar olarak kullanılabildiğinden, hem de gece hiçbir yere bulaşmaması açısından kullanışlı.
3 haftalık kullanım sonucunda kaşlarım için faydalı olduğunu söyleyebilirim, şuan elimden "önce sonra" fotoğrafları yok, ancak yükleyeceğim. Seyrek yerleri düzeltti, genel görünümü daha düzgün. 
Kirpikler için ise kaşlarıma olduğu kadar düzenli kullanmadım, bu sebeple şuan bir şey söyleyemiyorum. 
Kullanmaya devam, kaşlar için daha uygun fiyatlı serum isteyenlere tavsiye ederim. 

2 yorum var.:

Unknown dedi ki...

benim de kaşlarım dökülüyor bu ürünü ben de denemeliyim hemen :)

takibimdesin bu arada ben de beklerim

hepsisatista.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Ben de kullanmaya başladım.Bir sorum olacak serumun bitip bitmediği anlaşılmıyor kullanım süresi örneğin günde 2 kez kaşlara buna göre kaç günde biter?