GloMinerals Pressed Base (Mineral Pudra Fondöten)

Makyaj rutininde sürekli değişiklik arayan, çabuk sıkılan biri olarak belirtebilirim ki, bu benim için rekor ürünlerden biri. Uzun süre dayanabilmesi, hafiften yoğuna doğru ayarlanabilen kapatıcılığı ile hassas ciltlerin mutlaka denemesi gereken bir ürün diye düşünüyorum. 

Bu ürünün benim için en büyük avantajlı mineralli ve güvenebileceğim bir markaya sahip olması. Glominerals, tıpkı Jane Iredale, Youngblood gibi mineralli, eczanelerden alınabilecek, fiyatı skalanın biraz üzerinde bir ürün. Eğer yağlı, karma ve hassas cildiniz varsa, hem cildinizdeki kusurları kapatmak, hem de sabahtan makyajınızı yapıp gün boyunca unutmak isterseniz bu ürünü tavsiye edebilirim. 

Aşağıda pudrayı rengini ve yapısını görebilmeniz açısından yoğun aldım, bu kadar yoğun sürmek zorunda değilsiniz tabi. Tüm cildime sürmek istemediğim günlerde, renkli nemlendirici ya da hafif fondötenin üzerine kapatıcı olarak da kullanabiliyorum, bunun için kabuki ya da kapatıcı fırçası kullanabilirsiniz, MAC 188 gibi küçük stippling fırçalar ile daha hafif bir görüntü oluşturabilirsiniz. Semi-matte olarak belirtebileceğimiz, doğal bir bitiş söz konusu. Ben üzerine başka bir bitirici, sabitleyici pudra kullanmıyorum zaten Glominerals tek başına çok amaçlı bir pudra. 
Jane Iredale sıkıştırılmış pudrayı kullanmış ve yapısını beğenmemiş biri olarak bu ürün benim için bir kurtarıcı.

Tüm eczanelerde bulmak mümkün olmuyor, ancak internetten de satışı mevcut, fiyat eczanelerde 121tl civarı, benim rengim Natural light (NW-NC15). Resimdeki yanlış alınmış Natural Medium renginde, eğer isteyenler olursa benimle iletişime geçilebilir yalnızca fotoğraf çekerken kullanıldı:)

Sevgiler, 

0 yorum var.: