Essence Dry Drops Oje Kurutucu

Sally Hansen Insta-Dri bitirmiş biri olarak, tekrar almak yerine dörtte biri fiyatına bu ürünü tercih ettim, iyiki de almışım çok memnun kaldım. Detay ve denemeleri için lütfen okumaya devam ediniz. :)

Ürün fiyatını Gratis'te 6tl civarı hatırlıyorum. Ojenizi normal sürdükten sonra her tırnağın üzerine 1 ya da 2 damla damlatıyorsunuz. Resimde gördüğünüz üzere kendi aplikatörü var. Benim bu noktada en sevdiğim şey, kütikülleri de çok güzel göstermesi oldu. Ürün sanki bakım yağı uygulamışssınız gibi çok hoş ve parlak duruyor. Sonrasında yıkasanız bile çok kuru bir görüntü oluşmasını engelliyor. Çabuk kuruyor mu derseniz, evet tırnaklar gerçekten çabuk kuruyor fakat, sertleşti diye oraya buraya dokunup tırnaklarınızı çok hırpalamayın, yine de iz çıkabiliyor, 1 dk. daha beklemekte fayda var.
Bu ürün ile alakalı olumsuz ne söyleyebilirsin derseniz, sanırım aplikatörle ürünü uygularken etrafın biraz battığını belirtebilirim. Şişe ve parmaklarınız üründen kaygan olabiliyor ancak bu durum ürünün kuruması ile son buluyor.  

Uygun fiyatı ile herkese tavsiye ederim, ben aplikatör ile uygulamayı oldukça pratik buldum. 

Sevgiler, 

2 yorum var.:

Unknown dedi ki...

Insta-dri almayı düşünüyordum ama ne zaman o paraya kıyabilirdim, bilmiyorum :) Bunu deneyeceğim kesinlikle :) Beni masraftan kurtardın! :)

Unknown dedi ki...

umarım beğenirsin, şimdiden güle güle kullan :)