Küllerinden doğdu! || Mac Mineralize Skinfinish Natural Pudra

Herkese Merhaba!
MAC Mineralize Skinfinish ürünlerini bir ara çok sık kullanıyordum. Öyle ki; bu üründen Light, Medium ve - yanlış hatırlamıyorsam - Medium Dark renkleri bende vardı. Yani yaz-kış hem pudra hem bronzer olarak kullanabileceğim renkler :) Diğerlerini bitirmiş olmalıyım ki geçen gün çekmeceleri eşelerken Medium rengine rastladım. 

Aceleyle hazırlanırken kullanmış ve yeniden çok sevmiş olabilirim!

MAC sitesinden alıntı: 

"Kompakt şeklinde mineral içerikli bu pudra, boyutlu ve doğal-mat sonuç verir. Mükemmel 

hafif örtücülük sağlar. Fondöteni sabitlemek için ya da gün içerisinde rötuş yapmak için 

idealdir."

Yukarıda yazan tanıma kesinlikle katılıyorum. Zaten bu pudrayı da bu yüzden seviyorum; vadettiklerini yapıyor. 

Benim ürünü nasıl kullandığıma gelecek olursak; 
Sephora mineral pudra fırçası ya da bir kabuki fırça ile (yoğun uygulama yapılabilecek herhangi bir fırça olabilir, tercihen sentetik kıllı) normal mineral pudra uyguluyor gibi cildime dairesel hareketler ile iyice yediriyorum. İşte bu kadar kısa sürüyor. 

Sevdiklerim
Hızlı uygulama, doğal görünüm, semi-matte ya da satin diyebileceğim doğal bir bitiş, günboyu tekrar uygulamama gerek kalmaması, renk uyumu, ürünün çabuk bitmemesi, toz olmayışı, makyajın kolay çıkması.

Sevmediklerim
Bazen cildimde kuruluk yapıyormuş gibi hissetmem. Özellikle arka arkaya çok kullanırsam çenemin iki yanında makyaj temizledikten sonra kuruluk oluşabiliyor. Bu durum mevsimsel ya da dönemsel bir sebepten de kaynaklanıyor olabilir, bu sebeple bekleyip göreceğiz, panik yapmıyorum.


Çekmecede bulduğumdan beri HG pudram olan Glominerals'i kullanmıyorum :) Bu sebeple, hem fondöten üzerine, hem doğal bir görünüm için tek başına kullanabileceğiniz bu ürünü tüm makyaj severlere öneririm. Fiyatı şuan 84 tl. 

Sevgiler x

2 yorum var.:

Marstandusenkadin dedi ki...

Bunu alacaktım fakat sonra Studio Fix aldım ama sırada yine bu var :)

Adsız dedi ki...

bende tavsiye üzerine aldım cildim yağlı ve sivilçelerle ugraşıyorum aldım ama çildime zarar vermesinden korkuyorum sizce devam ediyimmi yoksa kullanmayı bırakmalımıyım