Ducray Renkli Sivilce Kapatıcı Kurutucu Stik!

Bu da bir diğer renkli sivilce kurutucu stik. Bundan önce de Yves Rocher'nin Sebo Specific serisinden kurutucu stik hakkında yazmıştım. Tık!
Memnun kaldığım bir ürün, sivilceler üzerine gece gündüz kullanılabiliyor, bana hediye olarak gelmişti, şuan satışı devam ediyor mu bilemiyorum. Fiyatının yurtdışında 9 euro civarında olması lazım, aşağı yukarı yine uygun fiyatlarda diye düşünüyorum. 
Yves Rocher Stop! ile karşılaştırırsak: 
Daha yumuşak bir ürün, makyajla birlikte veya makyaj üzerine sürmek daha kolay oluyor. 
Her ikisi de natural rengi olarak geçmesine ve benim ten rengime göre koyu olmasına rağmen, Ducray'ın ki bir tık daha açık. Ama renk pek problem değil çünkü zaten ürünü dağıtıyoruz. 
Bu ürünün içinde salisilik asit ve alkol var, Yves Rocher daha bitkisel sanırım, hangisini tercih ederseniz. 
Ben gece de kullandım memnun kaldım. 
Sonuç olarak her iki ürünü de tavsiye ederim. Eğer derseniz dermokozmetik benim tercihim, o vakit sizlere Ducray'dan yana oyunuzu kullanmanızı tavsiye edeceğim. 
sevgiler =)

2 yorum var.:

sezin dedi ki...

"serisinden kurutucu stik hakkında yazmıştım. Tık!" canım tık çalışmıyor :) Bulamadım o dediğin sayfayı,düzeltebilir misn, ya da linkini buraya yorum olarak yazabilir misin?

Unknown dedi ki...

canım, bu linkten dediğim yazıya ulaşabilirsin, http://hemendenemeliyim.blogspot.com/2011/06/yves-rocher-renkli-kapatc-stick-stop.html
sevgiler :)