La Roche Posay Toleriane vs Vichy Dermablend, hangisini almalıyım??

Yüksek kapatıcılık özelliği bulunan bu iki fondoten arasında kaldım, Toleirane çook önceleri kullanmıştım fakat dermablend kullanmadım. Estee Lauder Double Wear'ıma alternatif olarak özel günlerde kullanmak için ikisinden birini almaya niyetlendim. Kullananlar varsa yorumlarını almak isterim, elinizi çabuk tutun sipariş vereceğim! =) 
Ay çok teşekkür ederim =)

4 yorum var.:

Lame ve Dore dedi ki...

Ben Toleriane fondöten kullandım, gerçekten mükemmel bir dokusu var, sivilce yapmıyor,çok yüksek kapatıcı özelliğine rağmen cilt nefes alıyor.En sevdiğim yanı çooook azcık parmak ucuna aldığım fondöten tüm yüzüme yetiyor çoook bereketli bir ürün hiç bitmiyor:))Yalnız 11 light beige rengini almıştım bana biraz açık geliyor, 13 bence çoğu tene daha güzel uyar.Yalnız eczanelerde artık satılmıyor diye biliyorum hatta ben y.dışından getirtmiştim, şuan la roche fluid fondöten piyasada var mı?

ayse dedi ki...

Ben de dermablend kullandım bi kaç kutu sonra piyasadan kalktı die biliorum. 6 ay-bi sene peşinde koştum. Bir sürü eczaneden ellerinde kalanları topladım. Ürün artık yok die biliorum aama belki de pes ettiğim zamandan sonra tekrar satmaya başlamışlardır. Ben de double wear de var onu yeni aldım. Dermablend İNANILMAZZZZZZZZZZZZZZZ BİR KAPATICILIĞA SAHİP. Double weari yıkar geçer. Acaip kapatıo. Bende acaip sivilce vardı ve hala var. 2-3 sene rahat kullandım ama dediğim gibi piyasadan kalktı die biliorum su an satılıo ise haberim yok. Ben 25 kullanıodum tam birebir renk uyuyodu. En son topladıklarımdan biri elleridne kalan 15ten de aldım ama o açık geldiği için onu pek kullanamadım. :( Eğer bulabiliosan ve kapatıcılık arıorsan kesinlikle tavsiye ederim.
Ben artık eskisi kadar kapatmaya uğraşmıorum, eskiden makyajsız sokaga bile çıkmazdım simdi makyajsız çıktığım çok oluyor. Daha az kapatıp çıktığım da çok olduğu için arada sırada o kadar kapatıcılık istiorum. Eehh gözükürse gözüksün sivilcelerim modundayım su an.

Unknown dedi ki...

canım bana yurtdışından gelen bir arkadaşım getirecek, o yüzden piyasa araştırmasına başladım :)

Adsız dedi ki...

güzelim Lisa Eldrige bir mankende uyguluyor dermablend´i, blog´uma videosunu yüklemistim yada direk youtube dan bakabilirsin, ben en acik "opal" rengini kullaniyorum, tüm yüz icin ince sürmek gerek cok kapaticiligi var, sadece concealer olarak kullaniyorum ama gercekten cok ise yariyan bir ürün : )