Denedim: Golden Rose Instant Full Volume Catwalk Maskara

Edit 17.04.2013: Kullandığım zaman gözlerimde istisnasız  yanma olduğunu farkettim, hassas gözler ve lens kullananlara duyurulur. 

Birkaç haftadır yazamıyordum, artık yazmanın vakti geldi!

Geçenlerde bir Watsons alışverişinde kasanın yanında duran Golden Rose maskaralardan son kalanını sepete attım. Zaten elimdeki Hypnose maskara da bitmek üzereydi, maskara sever bir insan olarak, bu 5,99tl'lik ürünü elbetı değerlendireceğimi düşündüm. İyi ki de düşünmüşüm; ummadık taş baş yararmış, yahu ben bu ürünü beğendim:) 

Ürünün özelliklerine gelecek olursak...kendi internet sitesinden, 
Instant Full Volume Cat Walk Mascara
Kirpiklerinizde tek bir dokunuşla mükemmel bir etki yaratan geliştirilmiş yeni formülü ve özel tasarlanmış fırçası ile yoğun siyah ve maximum hacimli, dolgun kirpikler yaratır. Çekici ve büyüleyici bakışlara sahip olmanızı sağlar.

Kauçuk fırçaları, fazla hacim verici bulmadığından genelde tercih etmiyorum. Benim için iyi bir maskaranın iyi hacim vermesi gerek. Bu fırçayı ilk kez kullandığımda da, fırçası kauçuk olmasına rağmen kirpiklerimi tahminimden daha dolgun gösterdi. Yapısı ve fırçası, topaklanma yapmadan çok rahat ikinci ve hatta üçüncü katı sürmeme olanak sağladı. 
Kalıcılığı gün boyu sürdü, göz altına herhangi bir dökülme yapmadı. 

Firmaların, Amerika'daki drugstore mantığında ürün çıkarmalarını destekliyorum, bu ürün kesinlikle onlardan biri olmuş. Vaatlerini yerine getiren, ucuz maskara arayanlara şiddetle tavsiye ederim. Hypnose'yi bu ay almasam da olur, sanırım bir sonraki aya kadar bu ürün ile idare edeceğim. 

Not: Lens kullanmadığım için, lensli gözlerde kullanımı hakkında bilgi veremiyorum. 
Sevgiler,



4 yorum var.:

nily21 dedi ki...

GoldenRose'un ürünlerini genel olarak beğeniyorum. Bu maskarayı da merak ettim mutlaka deneyeceğim :)

audrey dedi ki...

fırçasını beğendim dna mascaraya benziyor deneyebilirim bunu..

Unknown dedi ki...

ben de denedim ve sevdim
fiyat politikası konusunda kesinlikle katılıyorum
drugstorelar high endlerle yarışıyor TR de malesef

Adsız dedi ki...

iyiki hassas cşltler için olan notu düşmüşsün,tşkler.