Nisan 2013: Alınacaklar & Merak edilen Kozmetik Ürünleri Vol.1


Nisan ayını da geride bırakırken, almak istediğim ve biten ürünler listesi iyice kabardı. Tabiki harcamalarım isteklerimle aynı oranda azalmadığından ben hepsini bir anda değil(!), sindire sindire almayı tercih ediyorum. Gönül istedi elim kolum dolu hepsini alayım ama n'apacaksın, mecbuur...:)

Bakalım listemize. 


1. Chanel Vitalumière Aqua fondöten: Halihazırda Bourjois Healthy Mix fondöten kullandığım için (geçen ay almıştım - yazısı için buraya) bu ürünü bu ay pas geçiyorum. Önümüzdeki ay için planlar arasında, özel günler için özellikle kullanmak istediğim bir ürün. Yine de Chanel yerine, sadık yoldaşım Estée Lauder Double Wear alıp almamakta - bir nebze de olsa - kararsızım.
2. Make Up For Ever Aqua Ruj #10: Bahsettiğim 10 numara oldukça doğal duran bir renk. Doğal dudak tonlarının müptelası olduğum için, hiç aklımda ve listemde yokken Sephora münasebetimden sonra kendisini listeye ekledim. Ancak acelesi yok. Kullananlar varsa memnunlar mı belirtirlerse çok sevinirim!
3. Vichy Liftactiv Serum 10: Bendeniz göz kremi konusunda sallapati bir insan olmamadan mütevellit, bu ürünün hem kaş hem kirpik için kullanılabiliyor olmasını bir motivasyon kaynağı olarak görüyorum. Tek taşla iki kuş! Göz kremim bitsin almayı düşünüyorum.
4. La Roche Posay Toleriane Serisi: Bu seriyi eskiden çok severdim, yeniden piyasaya çıkmasına sevindim açıkcası. Genelde pudra kullandığım için pudrasını almaktan yanayım, fakat fondöteni hakkında da güzel yorumlar duyuyorum (Açık tenler dikkat etsin, sarı alttonlu olduğu için uyum sağlamayabilir)
5.Mac Studio Fix + Sprey: Daha önce kullandığım üründü. Elimde Mac'in Mineralized Charged Water ürünü olduğu için önce bu ürünü bitirmeye çalışıyorum. Genel olarak memnun kaldığım bir ürün oldu. Detaylı yazabilirim merak eden olursa.
6. Lancôme Hypnose Drama Maskara: Şuanda da Hypnose'yi kullanıyorum. Bitmek üzere bitince bu ürün alacağım, ancak YSL de düşündüğümden kararsızım.

Daha ürünlerin var tabiki ancak şimdilik bu kadar, değmeyeceğini düşündüğünüz ürünler olursa fikirlerinizi beklerim.
Sevgiler,

2 yorum var.:

Unknown dedi ki...

Alınacaklar hiiic bitmiyor konu makyaj olunca :)
Listenizde benimde kullandığım iki üründen bahsetmişsiniz ben de fikirlerimi belirtmek istedim.İlk olarak Mac studio Fix+Sprey bitince kesinlikle alacağım bir ürün.Özellikle yazın çantamdan çıkarmıyorum bunaldıkça fıslıyorum yüzüme :) yani o dönem serinletici görevi görüyor bende :)
İkincisi Lancome Hypnose Drama.Arada başka markalara kaysamda dönüp dolaşıp yine alıyorum Dramayı..Ben YSL Shocking kullandım bir ara o da çok güzeldi ama en büyük eksisi çok çabuk topaklanıyo o yüzden tekrar almayı düşünmüyorum onu belirtmek isterim.
Acemi bloggerım bende sonunda bir cesaret açtım takip etmek isterseniz işte adresim :)
http://makyajkeyfim.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Merhaba Sabiha, sorma alınacaklar hiç bitmiyor:) ben de mac studio fix+ den çok memnun kalmıştım, herhalde tekrar alacağım. Maskara konusunda da drama mı shocking mi alsam diye düşünüyordum, yorumun çok iyi oldu:) blogun hayırlı olsun, sevgiler:)