Lovelyshoes Alışverişi

Yaz aylarında yaptığım Lovelyshoes alışverişinden bahsetmediğimi farkettim.

Geç olsun, güç olmasın!



Bundan birkaç sene önce Gojane sitesinden ayakkabı almıştım, oradan aldığım ayakkabılardan memnun kalınca Lovelyshoes'e arada sırada bakıp beğendiğim ayakkabıları sepete atıyordum. Baktım sepeti doldurup boşaltmak ile olmuyor; bir arkadaşımla beraber bir hız yaz başında sipariş verdik. Benim seçtiğim ayakkabının numarasının bir türlü bulunamaması sebebiyle siparişimizin bize ulaşması bir ayı geçti; öyle ki biz verdiğimizde Türkiye'de uygun fiyatlı transparan ayakkabı yoktu. Neyse ki sonuçtan memnun kaldım. 

Numara konusunda ise şöyle diyebilirim; normalde 37'ye yakın 36 giyiyorum. Siteden sipariş verirken transparan kısımların beni sıkacağını düşünerek normalde alacağımdan bir numara daha büyüğünü sipariş verdim. (Yani 37 isteyecektim, 38 istedim) 37 de aslında olurmuş, ama 38 o kadar rahat ki; iyi ki bir numara büyük almışım diyorum. 

Ayakkabı fiyatı $15 civarı olması gerekiyor, bir bu kadar da kargosunu ödüyorsunuz; toplamda hatırladığım kadarıyla 55-60tl'ye gelmiş oldu. Kalitesine gelince; ben beklentimi oldukça düşük tutuyordum belki de bu yüzden, bilemiyorum, ama ayakkabıyı çok beğendim, tabanı tamamen jelatin korumalı geldi, yapıştırıcı izi vs. yoktu. 

Değişik model ve yurtdışından alışveriş sevenlere tavsiye edebilirim. 

5 yorum var.:

Unknown dedi ki...

çok güzel bir ayakkabı çoooook beğendim :)

wishingbeauty blog dedi ki...

merhabalar,

harika bir post olmuş.ayakkabı delisi biri olarak hemen inceledim lovelyshoes sitesini.bayıldımmm:) bu güzel alışveriş önerisi için teşekkürler.takipteyim,bende beklerim:)
http://wishingbeauty.blogspot.com/

endlessharing dedi ki...

Ben de bu siteden çoook önce bi alışveriş yapmıştım ama sonra yurt dışı alışveriş yasağı çıkınca yapamadım bir daha.Kargo da sıkıntı yaşamadın mı peki sen ?

Unknown dedi ki...

Merhaba endless sharing,
Kargoya verildikten sonra herhangi bir sıkıntı yaşamadım, bana sorunsuz ulaştı. sevgiler

endlessharing dedi ki...

Anladım canım, o zaman ben de bi deneyeyim :)