Yurtdışından || Choies.com Alışverişi

Yaşasın haftasonu!

Sevincimi bir kenara bırakıp, bugünkü yazıma giriş yapıyorum :))
22 Kasım'da Choies.com sitesinden alışveriş yaptım; henüz elime geçmedi ama öncesinde sipariş süreci ve aldığım ürünler hakkında bilgi vermek istiyorum. 




Choies.com, daha önce bahsettiğim Sheinside sitesi gibi (yazısı burada) bir alışveriş sitesi. Modayı hızlıca takip etmek, trend ürünleri nispeten daha uyguna almak mümkün. Benim aldığım ürünler ise aşağıdaki gibi. 
Kırmızı etekte ne zamandır gözüm vardı zaten, diğerinin de renklerini çok beğendiğim için anladım. 



kırmızı etek için buraya
mor etek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Siteye üye olduktan sonra ödemenizi Paypal ile hızlıca yapabiliyorsunuz, ürünlerin gelmesinin 1 ayı bulduğunu duymuştum, benim için de öyle olacak sanırım. Yurtdışından alışveriş yapmayı sevenlere duyurulur.
Daha önce bu siteden alışveriş yaptınız mı?

Sevgiler :)

5 yorum var.:

Lame ve Dore dedi ki...

offf ya bu sitelere baktıkça iç geçiriyorum, bir blogger arkadaşa sordum sorunsuz geliyormu diye, oda sponsorlarının aldığını kendisinin o işlere karışmadığını söyledi:( benim sponsorum falan yok:) normal vatandaş olarak almak istiyorum ve gümrükten sorunsuz geliyormu çok merak ediyorum, geç gelmesi sorun değil, her sipariş sorunsuz geliyorsa bende biran evvel şu siteleri derinden keşfetmek istiyorum yaaaaaa :(

Unknown dedi ki...

Canım ben bu alışverişi sponsorsuz olarak yaptım. Henüz elime ulaşmadı ancak ulaşınca ürünlerin fotoğraflarıyla bir yazı ekleyeceğim. Daha önceki Sheinside alışverişimi de inceleyebilirsin istersen, o da sorunsuz elime ulaştı. Sevgiler,

Shimizu Zen dedi ki...

Ben 2 alışveriş yaptım , blogumdaki yazıları okuyabilirsin. Sevgiler:)

DUYGU dedi ki...

Sevgiler Denizcim,
Choies.com dan bende alışveriş yaptım sipariş süresinden sonra eğer ürün stokta varsa en geç 21 iş günü içersinde geliyor,test ettim onayladım hatta 2.siparişimi de verdim.Bu arada sitede fotosunu gördüğüm ürünün kalitesi oldukça iyi geldi,denemeye değer diyorum)

Unknown dedi ki...

Shimizu Zen, okuyacağım, güle güle kullan :)

Sevgili Duygu, bilgilendirmen için teşekkür ederim, ben de ürünlerin kalitesini çok beğendim. Sevgiler,