Kendiliğinden Renk Veren Kalıcı Yeşil Ruj Takıntım

Yeni yılın ilk yazısı ile merhaba! :)

Son zamanlarda kendi renksiz ya da yeşil olup, dudaklara gün boyu renk verebilen kalıcı rujları çok seviyorum :) Kadıköy'den, Gratis'ten aldığım ürünler bir yana, bir de Ebay'den aldığım ürünler var. Bugün size Ebay'den aldığım versiyonundan bahsedeceğim. 


Ürün yukarıda göreceğiniz üzere açık yeşil renk. Kadiköy'de bir parfümeriden aldığım benzerinin aksine yoğun kokusu yok. İnce yapılı bir ürün. Tek kat uyguladığınızda hafif renk veriyor; yoğun renk istiyorsanız iki kat uygulamanız yeterli. Ne kadar çok kat uygularsanız renk o kadar fuşyaya, canlı bir pembeye dönüyor. 



Peçete ile çıkartmak için baya bir uğraştım ama silmeme rağmen rengin çoğunun kaldığını görebiliyorsunuz; bu durum yemek yiyip bir şeyler içseniz dahi değişmiyor; hatta bu hali daha doğal göründüğü için benim daha çok hoşuma gidiyor. Aşağıda H2O ile sildiğimde de çok çok az kaldığını, tamamen çıkmadığını görebilirsiniz. 


Sonuç olarak güzel, oldukça kullanışlı bir ürün, beni rahatsız eden hiç bir yönü, eksisi olmadı. (Tek eksisi burada satılmaması olabilir ama burada da güzel kalıcı rujlar var; onlardan da bahsedeceğim.) 
Bu ürünü almak isteyenler ürünü burada görebilirsiniz. 

Sevgiler!

2 yorum var.:

Oath dedi ki...

gerçekten çok hoş ve kullanışlı görünüyor, denemek lazım :)

Unknown dedi ki...

Oath: Kesinlikle kullanışlı, denk gelirseniz tavsiye ederim :) Sevgiler,