Babe Stop AKN Arındırıcı Temizleme Jeli



İçeriği: 
Cytobiol® Bardane (Zinc PCA, Bardane, Biotin) 2.0 %
Salicylic Acid 0.2 %
Kullanım Alanları: Yağlı ve akneye eğilimli ciltler için spesifik arındırıcı temizleme jelidir.
Kullanım Şekli: Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanımı önerilir. Önceden ıslatılmış yüz ve boyna parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayınız. Gözle temasından kaçınınız. Bol suyla durulayınız.
Etki ve Özellikleri: Yağlı ve akneye eğilimli ciltler için spesifik arındırıcı temizleme jelidir. Ciltteki parlak bölgeleri matlaştırır, cildi arındırarak gözenekleri derinlemesine temizler. Ciltteki yağ birikimini kontrol etmeye yardımcı olur. Gün boyunca ciltte temiz ve tazelik hissi bırakır.

Benim aynı şeyi uzun süre kullanınca sıkılan bir yapım var, daha doğrusu internetten cilt bakımı, güzellik vs. hakkında bir şeyler okuyunca canım denemek istiyor, aklım dışarda :) 

Bu ürünü geçen sene bana dermotologum verdi. Yaza kadar 1 tüp bitirdim. Ikincisini de aldım, fakat yukarıda bahsettiğim sebepten dolayı 2.sini düzenli kullanamıyorum bu sıralar. 

Ürün hakkında olumlu ne düşünüyorum?
Şimdiye kadar kullandığım bir çok temizleyiciden daha iyi. Kullandığım zaman cildim rahatlıyor, pek kurutmuyor. Düzenli olarak kullanıldığında gerçekten cildimin arındığını daha güzel göründüğünü farkedebiliyorum.

Olumsuz?
Fazla köpürmüyor. Köpürmeyince bana yeterince arındırmış gibi gelmiyor. (Ben köpüklü temizleyicileri daha çok severim, temizlik hissi daha çok oluyor :) ) Bu yüzden makyaj çıkarmak için ekstradan bir efor sarfetmem gerekiyor. 
Eğer cildimin farkında olursam iyice analizini yaparsam aradaki farkı görebiliyorum. Yoksa kullandığım en etkili temizleyici olduğunu söyleyemeyeceğim. Bir de içerisinde salisilik asit %0.2, bana yeterli gibi gelmiyor. 


Bunlar sadece benim görüşlerim. Tabiki cilt için temizleyici önemli bir adım, fakat tedavi için yeterli olmuyor, bu yüzden beklentilerimizi olabildiğince gerçekçi tutmakta ve düzenli kullanıma bağlamakta fayda var. 

Genel olarak memnun kaldığım, La Roche Posay ve Avene gibi dermokozmetik markalı temizleyiciler ayarında bir ürün. 
Yine de daha iyi bir temizleyici görüşüne her zaman açığım. :)


EDIT: Ürün cildimi çok kurutmaya başlamıştı, daha yumuşak bir temizleyici kullanmaya başladım, bilginize :)



0 yorum var.: