Pür Minerals Seti

Edit: Bu ürünü aldığım tarihten beri kullanıyorum, güncellemek istediğim birkaç konu var:
Birincisi, yağlı cilde sahipseniz çok kalıcı değil. 3-4 saat sonra ben makyaj yaptım görüntüsü olması kaçınılmaz. Pudra kendini belli ediyor, sürdükten sonra sabitleyici pudra geçerseniz fena olmuyor, ama ben çok bile görünse Fix+ kullanmıyorum ürün bir süre sonra cilde adapte oluyor.
Kapatıcılığı güzel, id minerals'a göre daha iyi kapatıyor, fakat iyi kapatsın diye birkaç kat sürmek yerine bir kapatıcı kullanın, dediğim gibi bir süre sonra pudra kendini belli ediyor. 
Tabi bunlar benim düşüncelerim, onun dışında çok başarılı bulduğum bir set, seyahate elverişli, deneyin görün derim :)

Sonunda PurMinerals setim geldi! Bugün seti ilk kez kullandım, hem makyaj dedikleri kadar kısa sürüyor mu hem de kalıcıkları nasıl merak ediyordum açıkcası!

Resimleri büyütmek için üzerine tıklayın, büyük olunca her şey daha açık seçik! :)




Ilk ürün 4 in 1 pudra fondoten. Çok güzel bir yapısı var, kolay sürülüyor, toz pudra sürmek kadar uzun sürmüyor. Pratik olması benim için çok büyük bir avantaj.




Mineral bronzer'ı çok sevdim! Çok yoğun renk vermiyor, eliniz hafifse birkaç kez üstünden geçmeniz gerekebilir. Fakat benim tam aradığım gibi bir bronzer. Ben genelde Clinique Almost Bronzer i kullanıyorum, o da çok renk veren bir bronzer olmadığı için benim tercihim. (Rengim ~NC15) Yüzü aydınlatıyor, elmacık kemikleri, alın ve biraz da burun kemiğimin üstüne sürüyorum. Içerisinde hafif ışıltıları var.



Gelelim bir diğer ürüne:) Bu mermer pudra aslında allık gibi renk vermiyor, daha çok aydınlatıcı gibi. Göz kapaklarınıza, elmacık kemiklerine sürebiliyorsunuz. Yine de güzel bir ürün ama bitse yine alır mıyım, sanmıyorum.




Işte setin en beğendiğim ürünü! Bu fırçayı çok beğendim, konuşmak için biraz erken belki ama kesinlikle yedeklemeyi düşünüyorum :) Setten çıkan sıkıştırılmış pudra ile uyum içinde, gün içerisinde pudra tazelemek için ideal, biraz da yapısı itibariyle ELF Studio Powder Fırçasına benziyor, fakat bu daha sert. Ben zaten sert fırçaları severim, ondan problem yok:)

Seti genel olarak çok beğendim, 52TL'ye aldım, almak isterseniz başlığa tıklayabilirsiniz, isteyenler fırsatı kaçırmasın:) Ben günlük makyajlarımda toz pudra (ID minerals, IQ naturals vs.) kullandığım için bu set bana zaman kazandıracak gibi düşünüp ümitlendim :) Marble powder hariç bütün ürünleri tekrar tekrar alırım:)

Sonuç olarak:




0 yorum var.: