Kirpik uzatmak için ne kullanmalı?



Mevsimsel sebeplerden dolayı zaman zaman saçım çok dökülüyor. Yine böyle dönemlerden birinde farkettim ki hem mevsimlerden hem de sık maskara kullandığım için olabilir, kirpiklerim de sanki seyrekleşmiş. Boy olarak da kendilerini ortalama olarak sınıflandırabilirim. Bir de kumral olduğum için uçlara doğru rengi açılan kirpiklerim var. Tamam, sanırım kirpiklerim hakkında bilmeniz gerek her şey bunlar. :)

Sizler de yukarıdaki durumlardan muzdaripseniz, bugün bahsedeceğim ürünü çok seveceksiniz. Duyanlar duymayanlar, karşınızda "hint yağı."


Bu ürünü yazın kullandım, çok da faydasını gördüm. 

Fayda derken?
Kirpiklerim boy olarak 3 günde farketti. Bilmeniz gereken şey ben "mucizevi ilaç, her derde deva bir kere kullanın, sorunlarınızdan kurtulun" olaylarına pek inanan bir insan değilim. Bana kalırsa sonuç alabilmek için düzenli kullanmak gerekir, çoğu zaman bu böyledir.
Bu ürün hakkında da o kadar güzel, olumlu yorum okudum ki aldığımda en az 2 hafta düzenli kullanmaya kararlıydım. 
Kullanmaya başladıktan 3 gece sonra kirpiklerim gerçekten farketti, dediğim gibi çok kısa olmayan kirpiklerim iyice uzadı, çevremdekiler de bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizlemedi. :) Bu durum bilimsel olarak nasıl açıklanır bilmiyorum, uzamıyor ama bize mi oyle geliyor diye çok düşündüm, hala da bazen düşünmekteyim :)

Aynı zamanda kaşlarıma da sürüyordum, seyrek olan birkaç bölgede de başarı sağlayabildim.  

Kimi kullanıcılar kaş rengini koyulttuğunu da söylemiş fakat bu sonucu alacak kadar uzun kullanmadığım için bir şey söyleyemiyorum.

Eğer bu ürünü hiç duymamış, denememiş ama kirpiklerine özel ilgi göstermek isteyen varsa mutlaka denemeli. 
Birincisi sürdüğünüz şey kimyasal içermiyor. Mavala alacakken hint yağına karar vermiştim, pişman olmadım açıkçası, süper bile oldu :)

İkincisi iyi/mükemmel/kötü sonuç alsanız bile en az bir hafta kullanın derim, 3 gün kullanmak ile 3 hafta kullanmak arasında tabiki dağlar kadar fark var.

İyi sonuç alıyorsanız hemen havaya girip bırakmayın, ben öyle yapmıştım, sonuçlar pek de kalıcı olmayabiliyor. :)

Olumsuz yanları?
Biraz kokuyor. 
Yoğun bir yağ, akışkan değil.
Gece sürenler için, fazla sürülürse yastığa bulaşabilir.

Fakat benim için, olumlu yanları daha ağır basıyor. :)

Nasıl kullanıyorum?
Geceleri, günde 1 kez kullanıyorum
Aldığım bir makyaj setiyle gelen maskara fırçam var, onu hint yağına sürüp kirpiklerim ve kaşlarımın bazı bölgelerine sürüyorum. 
Eğer kaş fırçanız yoksa pamuk çubuğuna hint yağı sürüp kirpik diplerine ve kaşlarınıza geçebilirsiniz. Üşendiğim zaman ben de öyle yapıyorum. 
Bir başka alternatif de pamuk ile sürmek, bu şekilde de sürülebilir, neden olmasın. 

Yalnız yoğun bir yağ, çok akışkan değil, o yüzden her tarafa çok bulaştırmamaya özen gösterin. 

Son olarak da deneyenlerin/ daha önce denemişlerin yorumları duymak isterim. Ben de bugün tekrar başladım yazda beri sürmüyordum. Merak edenler olursa ben de tekrar paylaşabilirim, malum bu konuda çok dikkatli iz sürüyorum. :)

Umarım siz de memnu kalırsınız görüşmek üzere





6 yorum var.:

Hazan Esintisi dedi ki...

Merhaba,
bir hastalik nedeniyle kirpiklerim hemen hemen hepsi dökülmüstü.. Annem sagolsun 1 ay boyunca tatli badem yagi sürdürmüstü zor bela.. 'Kocakari' düsüncesi diye inat etmistim ama zorla sürmüstüm.. Kirpiklerim tamamen yerine geldi, eskisi kadar uzun degiller malesef ama evde hint yagi olucak.. Belki eski uzunlugunu bu sekilde geri yakalayabilirim :))

Mutlaka deniycem..

Sevgilerimle..

Unknown dedi ki...

merhaba Hazan Esintisi, tatlı bademin işe yaramasına çok sevindim, ben de tatlı badem kullanmıştım fakat sonradan hint yağını daha hızlı ve etkili buldum, tabiki bu benim kişisel düşüncem umarım sen de memnun kalırsın görüşmek üzere :)

Adsız dedi ki...

kötü bir dövme tecrübesinden dolayı problemli olan kaşlarım için bende hemen denemeliyim.Nerden bulabilirim,yardımcı olursan sevinirim.

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun senikesfettim.. bugün Watsons da hint yağı vardı, hatta badem yağı da kullanıyorsan o da indirimdeydi. Onun dışında aktarlarda, Arifoğlu'nun standları mağazaları oluyor oralarda, ya da eczanelerin bazılarında bulabilirsin. Umarım işine yarar, görüşmek üzere :)

papatyaninguncesi dedi ki...

hint yağını bende duymuştum.benim denemem de duymuşsunuzdur bloggerlardan göz damlası vardı onu denedim.kaş ve kiprikte baya güzel sonuç aldım ben :)

Unknown dedi ki...

Göz damlasını ben de çok duyuyorum ama cesaret edip deneyemedim, paylaşımın için teşekkürler :)