Estee Lauder Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher Serum

Idealist

Küçük boyu bana hediye geldi, 1 hafta denediğim için yorumlarımı da ona göre yazacağım.
Ne vaadediyor?
  • Kısa vadede gözenekleri 1/3 oranında küçültmeyi
  • Cilt yüzeyini yenilemeyi
  • Uzun vadede gözenekleri sıkıştırmayı, cilt tonunu eşitlemeyi, ciltteki ölü derileri azaltıp, cilt yüzeyini inceltmeyi, parlatmayı. 
Benim fikirlerim?
  • Gözenekleri ilk anda küçülttüğü doğru ancak bu iş için daha iyi primerler var; bkz. primed&poreless, clinique pore minimizer, clarins instant smooth touch.
  • İçindekiler kısmına bakacak olursanız, daha ilk sıralardan silikonlar başlıyor, hassas ciltler için iyi olabileceğini ya da uzun süreli sonuçlar vereceğini düşünmüyorum. Zira bende de sivilcelenme yaptığını söyleyebilirim. 
  • Fiyatı çok yüksek, bu fiyata daha dermokozmetik bir ürün almayı tercih ederim; Benev, DDF, Neostrata gibi..
Fiyat/performans açısından bakarsak düşük yorumlayacağım; daha uzun süre kullananların da yorumları beklerim.

1 yorum var.:

Dear Deer Love dedi ki...

benim oldukça hassas ve genellikle minik sivilceli bir cildim var. temizledikten sonra haftada 2-3 bunu kullanıyorum. eğer ara vermezsem gerçekten sonuç alıyorum. gözeneklerim küçüldüğü için daha az kirlenip tıkanıyor, bir sonraki seferde temizlemek daha kolay oluyor haliyle. siyah noktalar da neredeyse hiç olmuyor. zamanında peelling ve tonik çok kullandığımdan krater gibi olan gözeneklerim sonunda adama döndü! bu arada clinique için herkes çok kötü şeyler söylemiş, çok fazla sivilcelenme, egzama gibi pek çok cilt rahatsızlığına tahrişe ve kızarıklığa sebep oluyor, gözenekleri küçültmek yerine genişletiyormuş. bu arada clinique sadece bizim ülkemizde fazlaca önem verilen bir marka. yurtdışında oldukça ucuz ve dandik bir marka.