Yves Rocher Soin Clarifiant Yüz Temizleme Jeli

Edit 16.10.2012: Bu ürünü şuan kullanmıyorum, zannediyorum kaldırıldı, ama fotoğrafını görünce güçlü greyfurt kokusu hemen burnuma geldi, ne güzeldi o! :)

Bu ara yüz temizleme jellerinden gidiyoruz :)
Site tanımı: 

Öncelikle tahriş etmeden temizleyin.
10 çeşit şifalı temel yağ ve arındırıcı greyfurt özünün aktif bileşiminden oluşan bu köpüklü jel, problemli genç ciltleri mükemmel şekilde temizler. Yağ salgısının fazlasını ve gözeneklerde birikmiş kirleri yok eder. Cilt sağlık kazanır ve yumuşar. Tazelik ve saflık solur.
Güçlü olduğu noktalar :
Tazeleyici jel kıvamı, bilimsel kontrol altında hazırlanmış ve test edilmiş formülü; tek bir dokunuşta saflık kazandıran etkisi.
  • Tüpte satılıyor, fiyatı 17,50TL
  • Güçlü bir greyfurt kokusu var; güzel aslında, gözlere gelince yakıyor, dikkat. 
  • Adı köpüren jel fakat çok fazla köpürmüyor. Tabiki bu temizlemediği anlamına gelmez. 
  • Seyahatlerde yanınıza almak için güzel kullanışlı bir ambalajı var.
  • İçeriğinin "nispeten doğal" olması bana cazip geliyor.
  • Bazı başka ürünlerle dönüşümlü kullandığım için tam sonucu söyleyemeceğim, ancak ürünü kullandıktan sonraki temizlik hissi güzel. 
  • Yves Rocher'in bu serisine çok prim verilmiyor; zannediyorum çok bilinmiyor ancak ben tavsiye edebilirim, problemlere yatkın ciltlerin rahatlıkla tercih edebileceği uygun fiyatlı bir ürün. 


4 yorum var.:

onorr dedi ki...

Dediğin gibi Yves Rocher'in bu serisine pek prim verilmiyor, ama en etkili ve güçlü temizleyicisi bu :) Birkaç sene önce cildim ergenlikten dolayı coşmuşken bu temizleme jelini ve aynı seriden toniğini kullanmıştım. Hem sivilcelerime iyi geldi, hem de yağlanma problemimi yok etmese de azalttı. Aam kışın sürekli kullanımda cildi biraz kurutabiliyor.

Adsız dedi ki...

Bende bu seriyi bir kullanmistim ama seneler oluyor, gayet´de memnundum, sürekli yeni arayislar icinde oldugum icin baska daha iyi birsey bulurum diye birdaha almamistim : ) Blogun harika bu arada, bende yeni kesfettim!

PiNaR dedi ki...

cnm bu seriden vazgeçme bence ben hala kullanıyorum çok memnunum:)

Mervenin Dünyası dedi ki...

Tam bi yves rocher hayraniyim bayiliyorum her ürününe :)) bu da cok güzel bi ürün severek kullaniyorum :)