Sebamed Clear Face Care Gel

Sebamed sayfasından alıntı:
Clearface Bakım Jeli özellikle hassaslaşmış, akne eğilimli ciltler, siyah noktalar ve cilt pürüzleri için geliştirilmiş akne oluşumunu ve artışını biyolojik olarak engelleyen yumuşak bir jeldir. Aktif nemlendirici içerikler hyaluronic asit ve doğal aloe barbadensis cildin nem dengesini sağlarken allantoin ve panthenol cildi pürüzsüzleştirir, yatıştırır ve bakımını yapar. Clearface Bakım Jeli parfüm ve yağ içermez. Doğal ph 5,5 değeri akneye karşı biyolojik koruma sağlarken nem kaybına karşı cildi korur. Tüm akne eğilimli cilt türlerinde kullanım için çok uygundur, cilt tarafından kolayca tolere edilir. 

Kullanım şekli: Clear Face Bakım Jelini sabah ve akşam cilt temizliği sonrasında kullanınız. Jeli, cildinize ince bir tabaka halinde uygulayınız ve cilt bakımı rutininize devam etmeden önce tamamen emilmesi için bekleyiniz. 
Ticari şekli: 50ml

Watsons'tan 32tl'ye aldığım süper bakım kremi. 

Sebamed'in Clear Face serisi sivilce ve problemlere yatkın ciltler için çıkarmış olduğu bir seri. 2 çeşit temizleyicisi (köpük ve bar), toniği, bakım jeli ve kapatıcısı bulunmakta. 
Neden hoşuma giti derseniz; 
  • İçindekiler kısmı "az ve öz". Aktif içerikler cildi rahatlatıyor. 
  • Nemlendirme işlemini güzel yapıyor, cildiniz farkediyor. 
  • Fiyatı uygun
  • Sebamed alarak işin ticari boyutunua, reklamlara fazla prim vermediğimi düşünüyorum. 
  • Sivilcelenme, kızarıklık yapmadı, tam tersine kızarıklıkları, pürüzleri azalttı.
  • Aloe vera jellerini severdim, bu nemlendirici de bende aynı hissi yaratıyor. 
Elimde çok fazla temizleyici var; ancak bitirince antibakteriyel köpük temizleyicisini de denemeyi düşünüyorum.

2 yorum var.:

Amethyst dedi ki...

Ben de temizleyicisini denemiştim. Çok yağlı bir cildiniz yoksa ama sivilce sorunu yaşıyosanız memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Amethyst dedi ki...

Ben de temizleyicisini denemiştim. Çok yağlı bir cildiniz yoksa ama sivilce sorunu yaşıyosanız memnun kalacağınızı düşünüyorum.