La Roche Posay Hydreane BB Krem


Pazar günü bahsetmiş olduğum gibi dün gittim ve bb kremimi aldım, denedim :)
Eczane fiyatı 36,90tl. Bu bb krem furyası içerisinde, dermokozmetik ve sempati duyduğum LRP markasına ait olduğu için en çok içime sinen krem bu oldu. Uzakdoğu markalarının dışında bb kremi piyasaya süren firmalara bakacak olursak; Garnier, Clinique, Flormar, The Body Shop, Estee Lauder, son olarak Nivea ve daha gelecek nicesi. 


Hydreane BB kremden bahsedecek olursak, ürün oldukça akışkan ve hafif bir yapıya sahip. Açık ve koyu olmak üzere iki tonu bulunuyor. Ben doğal olarak açık rengini aldım, ten rengimi nw20 olarak düşünebilirsiniz. Hatta kışın daha da açık olabiliyorum. Light tonu hafif bir pembelik içeriyor, ancak benim alt tonum da pembe olduğu için hiç sırıtmadı, hatta iyice dağıtınca belli bile olmadı diyebilirim.:) Renginin tutması dışında en güzel özelliği termal su içerikli olması. Ciltte gerçekten çok hafif ve rahatlatıcı buldum. Özellikle şimdiye kadar kullandığım bb kremler daha ağır olduğu bu ürünü şimdilik severek kullanacağımı düşünüyorum. 

Negatif yanlarına gelirsek, fazla akışkan olduğu için mutlaka ters açmak gerekiyor, yoksa bayağı ürün heba oluyor, çok az kullanmanız yeterli. Fondoten gibi kapatıcı balmları seviyorsanız ya da kapatıcı ürün istiyorsanız bu ürün tek başına yeterli olmayabilir. Aradığınız şey, cilt tonunu eşitlemek ise kesinlikle yeterli bir ürün. Blemish balm özleliklerini düşünecek olursak, aslında bu kremlerin tedavi edici bir yönünün de olması gerekiyor, ama rahatlatmak ve yatıştırmak dışında bu ürünün öyle bir özelliği yok ne yazık ki. (Leke geçirme, beyazlatma..vs.) Bir de ürünün güneş koruması (spf) 20, daha yüksek olabilirdi. Ben önce daha yüksek koruma faktörü sürüp sonrasında bu ürünü kullanıyorum. Sanırım benim için tek kötü yanı bu şimdilik :)
Aşağıda ürünü çok hafif dağıttım, sağ tarafta görebilirsiniz. Yukarıdaki kriterleri kendine uygun görenlere şiddetle tavsiye ederim, sevgiler:)


2 yorum var.:

Unknown dedi ki...

bb krem daha önce hiç kullanmamıştım ancak bu sıralar bütün bloglarda rastlıyorum.Hangi markaları almalıyım acıkcası kafam karıstı :)

hepsisatista.blogspot.com

Adsız dedi ki...

LRP bb cream kesinlikle çok yağlı, ciltte kalıp gibi kalıyor ve çok rahatsız ediyor, yoğun sürmezseniz kapatıcılık özelliği de fazla yok. ben clinique kullanıyorum çok memnunum, arada fiyatı daha uygun olduğu için LRP almıştım, bi-iki kez sürdüm ve dayanamadım attım bir kenara yine clinique aldım.