Seyahate Götürülecek Makyaj ve Bakım Ürünleri!

Tatil tatil tatil! Yaşasın!
Tatilde yanıma alacağım kozmetik malzemeleri benim için en az kıyafetlerim kadar önemli :) Kendi seyahatimden yola çıkarak yanıma alacağım ya da almak için elverişli ürünleri; 
  • Cilt temizliği/bakımı,
  • Cilt makyajı,
  • Göz ve dudaklar,
  • Oje ve tırnak bakımı olarak kategorilere ayırdım. 
Ürünleri görmek için lütfen okumaya devam ediniz!

Cilt bakımı için olabildiğince basit, sıcakta ağır gelmeyecek ve sivilcelenme ihtimaline karşı normalde kulandığınız ürünleri yanınıza almanız daha doğru olacaktır. Özellikle temizleyici, tonik gibi ürünlerde tüm şişeyi taşımak yerine küçük şişelerden alıp onları yanınıza alabilirsiniz. (100 ml.lik küçük şişeler Watsons'tan bir alana bir bedava, 3tl hatırlıyorum. )


Ten makyajı için en önemli adım, tabiki güneş koruyucu kullanmak. Onun üzerine çok bir şey kullanmayı düşünmüyorum ama waterproof olması sebebiyle MUFE Face and Body fondöten tercih edilebilir, hem gündüz hem gece çok doğal görüntü veriyor, şurada üründen bahsetmiştim. 


Göz ve dudak makyajında, Stainiac, Benetint gibi hem yanak hem dudakta kullanılabilecek ürünler kurtarıcı olabilir. Bunu dışında bronz tonda hafif ışıltılı bir göz farı tercih ettim. Normal allık isteyenlere; yine The Balm Hot Mama ya da Nars Orgasm gibi renkleri yaza çok yakıştırdığımı belirtmeliyim. Nars Coconut Groove hem göz hem kaş için kullanılabilecek güzel bir kahve. Yazısı şurada. 


MUFE HD pudra, göz farı ve mineral pudra makyajı için birkaç fırça seçtim. 


Bu ojelerin renklerini seviyorum, bence bunlardan da yanıma almalıyım:)


Bir de fotoğraflarken unuttuğum ama yanıma alacağım bonus ürünlerim var. Onları da aşağıda görebilirsiniz. 

Benim seçtiğim ürünler bu şekilde, sizin ekleyecekleriniz olursa fikirlerinizi beklerim.

Herkese bol tatilli, güneşli, mavi tatiller! :) xoxo

2 yorum var.:

Lame ve Dore dedi ki...

Essence bronzer ın performansını ve kalıcı olup olmadığını çok merak ediyorum, birde make up forever fondöteni acaba bitişi nasıl??

Unknown dedi ki...

Merhaba, mufe fondotenin doğal bir bitişi var, belki biraz daha parlak bitiyor diyebilirim. Ben genelde pudra ile hafifçe üzerinden geçmeyi tercih ediyorum. Essence bronzer i mat olduğu için seviyorum, gerçekten mat ve çok açık tonlu olmama rağmen ben de çamur ya da turuncu gibi durmuyor. Kalıclığı için fena değil diyebilirim. Sevgiler:)