Yağlı Ciltler için Mat bir BB: Holika Holika Petit BB Cream

Tekrar Merhaba!

Bugün bahsedeceğim ürün roseroseshop alışverişinde alıp memnun kaldığım bir BB krem.
Yağlı göstermeyen, doğal duran mat BB arayanlar lütfen okumaya devam ediniz!

Öncelikle hangi uzakdoğu ürünlerini aldığımı eğer okumadıysanız, buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Bunlardan ilk tanıtacağım ürün, Holika Holika isimli markanın Petit BB serisinden Clearing versiyonu; yani akneye yatkın yağlı ciltlere uygun mat BB kremi. 

Aslında bu ürünle alakalı tüm söylenecekleri yukarıda özetlediğimi düşünüyorum, belirttiği tüm vaatleri yerine getiriyor; yağlı ciltler için uygun. Kendi sitesinde bu ürünün, içerisinde çay ağacı yağı olduğundan ve fazla sebumu emen pudra yapısından bahsediyor, kesinlikle doğru. Kullandığınızda biraz kalın durabiliyor, pudra kıvamında bitiyor, bu sebeple olabildiğince az kullanmanızı öneririm. Birkaç dk. sonra ürün kendini toparlıyor ve cilt tonunuzla bütünleşiyor. İlk denemelerimi oldukça sıcak ve rutubetli havalarda yapmama rağmen bir sıkıntı yaşamadım. 

Ürün adından da anlayacağınız gibi "petit" :) Küçük ambalajı ile seyahatlerde de yanınıza almanız mümkün, fiyatı oldukça uygun, yaklaşık $5. Sivilcelenme gibi bir sıkıntı yaşamadım, aksine bir sivilcem söndü ama bu olayın bb kremle alakası olmayabilir! Sivilce bu işte, sönüyor, geliyor, gidiyor; kafasına göre.. Kalıcılığı benim için uzun diyebilirim ancak, matlığı aynı şekilde tüm gün sürmüyor, birkaç saat sonra ufak tefek parlamaya başlıyorum; parlama dediysem görüntünüzü bozacak bir durum yok, ürün her şekilde doğal duruyor. 


Yapı itibariyle şimdiye kadar denediğim BB kremlere hiç benzemiyor, aradığım matlığı bu üründe bulduğum için çekmecemde bulunsun isteyeceğim ürün, SPF30 ile de üşengeç günlerimin kurtarıcısı olabilir. Şu sıralar bırakın 30 faktörü, 10 faktör bile kullanmıyorum üşengeçliğimden (itiraf!) ama en kısa zamanda güneş koruyucusu olayına geri döneceğim...



2 dk. sonra nasıl da güzelleşiyor :) Eğer uzakdoğu alışverişi yapacaksanız bir şans verin derim; cilt yapınıza göre serideki diğer kedili şirin ürünlere de şans verebilirsiniz. Serinin diğer ürünleri: Moisture, Essential ve Watery. 

Herkese BB kremli güzel günler! :)


7 yorum var.:

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Güzel günlerde kullan canım, en kısa zamanda inceleyeceğim bende :)

Esra dedi ki...

ben de moisture olanını aldım ama elimdeki bb krem fazlalığından mı rengi epey açık durduğundan mı bilemedim ama pek ısınamadım kendisine.

Unknown dedi ki...

@Rimelli kız: Teşekkür ederim:)

@Ne giysem: Clearing versiyonu mat olduğu için nispeten farklı, moisture yapı itibariyle diğer bb'lere benziyordur tahmin ediyorum..?

biokadarfarklı dedi ki...

Merhaba hayırlı olsun öncelikle ambalajı bile çok hoş :) Kargonun kaç gün içinde ulaştığını sorabilir miyim acaba :)

Unknown dedi ki...

@Kübra Baran: Merhaba, teşekkür ederim. Kargo yaklaşık 10 günde geldi yanlış hatırlamıyorsam.

Adsız dedi ki...

Merhaba :) Benim de cildim yağlı ve sivilceye müsait ama ben esmerim tenimde nasıl durur bilemedim :/

vanilyalıünyam dedi ki...

Bu markayı ilk defa duyuyorum akneye meyilli ciltler için olması ve mat olması bende büyük merak uyandırdı:) Ama beyaz olması biraz tedirgin etti beni