Bioderma Cilt Bakım Ürünleri || Ne kullanıyorum?

Geçen gün cilt bakım ürünlerimi düzenlerken tahmin ettiğimden daha çok Bioderma ürününe sahip olduğumu farkettim. Genel olarak hepsinden memnunum, bu postla ürünleri toparlamak istiyorum.

Bir toplu aile fotoğrafı alalım :)

  • Bioderma Sensibio H2O temizleyici su: Makyaj ve kiri çok güzel biçimde temizliyor. Cildiniz hassassa tavsiye ederim, bir sıkıntı yaşamadım. Göz makyajını çıkarttığını bilsem de bu amaç için kullanmıyorum, çünkü uzun sürüyor. 
  • Bioderma Sebium H2O temizleyici su: Bu ürün de yukarıdaki gibi, ancak hassas yerine yağlı ciltlerin tercih etmesi gereken bir ürün. Sensibio'nun aksine bunun kokusu var. Sonuç olarak, bu üründen de memnun kaldım; ancak yine de bitince Sensibio olanı alırım.
  • Bioderma Sebium Arındırıcı Maske: İlk ve ikinci kez kullandığımda az ürün olduğunu ve hemen biteceğini düşündüğüm bir ürün, hala kullanmaya devam ediyorum. Ben cildimden soyarak çıkarmak yerine cildimi suyla yıkayıp ardından duruluyorum. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım, cildimi güzel temizliyor, severek haftada bir kullanıyorum. 
  • Bioderma Sebium Global: Yoğun Arındırıcı ve Pürüz Giderici Krem: Bu ürünle alakalı yukarıdakilerin aksine ek bır yazı yazmadım. Belki yazmalıyım çünkü çok memnunum. Sadece geceleri kullanıyorum, yapısından da çok memnunum. Özellikle pürüz ve pütürleri gidermekte başarılı. Özel günlere yakın çıkan sivilcelerin ise daha çabuk sönmesine yardım ediyor. 
Sıradaki hedefin ne diye sorarsanız; Sebium Global'i bitirdikten sonra Sebium Serum almak istiyorum. Glikolik asit bazlı bir ürün olduğu ve kışın cilt tonumu eşitlemek istediğim için tercih edebilirim. 
Kullananlar var ise tavsiye ederler mi?

Sevgiler,

4 yorum var.:

ben-ce dedi ki...

glikolik asit bazlı olması ilginçmiş serumun, ben de haftada 3 kez direkt glikolik asit sürüyorum yüzüme, üstüne de nemlendiricimi, doa'dan almıştım

Unknown dedi ki...

Belgin Merhaba,
Evet ben de Doa'dan glikolik asit de aldığım bir alışveriş yaptım, bundan bir ya da iki sonraki yazım bununla alakalı olacak. Tesadüf oldu, fikirlerini beklerim:) Sevgiler,

Mayka dedi ki...

Sensibio H2O aldım dün ama öyle aman aman memnun kalmadım çok da iyi temizlemedi :( sanırım ben aramaya devam edicem

Unknown dedi ki...

Merhaba Mayka, h2o ile temizledikten sonra mutlaka temizleyici ile üzerinden geçiyorum. Dediğin gibi süper temizlemiyor -özellikle göz makyajnı- ama verdiği hissi seviyorum. Sevgiler :)