Denemek istediğim Kozmetik Ürünleri || Kasım Wishlist

Herkese Merhaba! 

Bugünkü yazım sahip olmak/denemek istediğim ürünler ile alakalı. Kasım ayına ait kozmetik/cilt bakımı wishlist'im karşınızda, ürün açıklamaları ve fiyatları yazının devamında bulabilirsiniz :)



1. Real Techniques Expert Face Brush: Kozmetik bloglarını takip eden herkesin gözüne herhalde en
az bir kez ilişmiştir bu fırça. Yine de ben bilmiyormuşsunuz gibi bir giriş yapmak istiyorum:) Muhteşem Youtube gurusu Samantha Chapman'ın geliştirdiği Real Techniques markasının en çok tutan fırçalarından biri bu expert face fırçası. İngiliz markası olması sebebiyle en rahat İngiliz kozmetik sitelerinden alınabiliyor, şu aralar en revaçta olan site Cloud10beauty.com. Onun dışında Amazon'dan da temin edilebilir. Sephora'nın sentetik mineral fırçasına benzediğini hep okuyorum; o fırçayı seven biri olarak bu fırçayı da dört gözle almayı bekliyorum. Sepetime atıp atıp vazgeçtiğim bir ürün, görmek için buraya.

2. Mac 109 Contour Fırçası: Bu fırçayı youtube videolarında her görüşümde beğeniyorum, sonra listeme koymayı unutuyorum. Bu sefer unutmadım, işte burada.

3. Mac 163 Contour Brush: Duyduğuma göre sold out bir ürünmüş, yüz şeklim itibariyle de rahatlıkla kullanabileceğimi düşündüğüm bu fırçanın da bilgileri burada.

4. Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Fondöten: Yenilenen formülü ile tamamen mat olması beni cezbediyor, kalıcılığı ile alakalı güzel şeyler okuyorum. Denemek istediğim bir ürün. Watsons ve Gratis'lerde olması lazım, değilse Asos.com'dan temin edebilirsiniz, ürün burada.

5. Clinique Anti-Blemish Fondöten: Kötü cilt günlerimde kullanabilmek için edinmek istediğim, salisilik asitli, orta-tam kapatıcılıklı bir ürün. Sephora, Boyner ve YKM gibi Clinique satan her yerde bulunabilir. Fiyatının 60-70TL arası olması lazım, tanımı burada.

6. Clarisonic Mia Yüz Fırçası: Meşhur Clarisonic ürünlerinin hassas ciltler için olan versiyonu. Türkiye'de Sephora'da satışına başlandı, fiyatı 320TL, sitesi burada.

7. Benefit Gimme Brow: Renkli kaş fırçası. Henüz alıp almama konusunda kararsız olsam da merak ettiğim bir ürün. Fiyatı zannediyorum Sephora'da 70-80TL arasında. Ürün bilgileri burada.

8. Urban Decay Naked Palette: Evet geldik Naked palete. Naked serisinin üçüncü paleti çıktı ama ben hala ilk paletin peşindeyim:) Çok az far kullanmamamdan ötürü (kullansam bile genelde gözkapağımdan yukarı çıkmıyorum) Naked rüzgarından biraz uzak duruyordum ancak sanırım artık karşı koyamayacağım. Naked 1-2 ve 3 arasından en favori tonlar ilkinde olduğu için tercihimi bu yönde yapıyorum. Fiyatı 52$, Sephora'da Naked Basics versiyonunu daha uygun bulabilirsiniz. Naked burada, Naked Basics burada.

9. Nars Matahari Allık: Güzel, doğal bir ton, tonunu burada görebilirsiniz, Nars ve Sephora mağazalarında bulunabilir.

10. The Balm Put A Lid On It Far Bazı: Gratis'lerde satılan, bir süredir bulamadığım, merak ettiğim, performansı çok övülen far bazı. Yurtdışında 18$, bizde indirimlerle daha uyguna bulmak mümkün. Bilgileri burada.

Bir de bu listeden aldığım için çıkardığım, çook sevdiğim ve yazısını önümüzdeki hafta ekleyeceğim Maybelline Pure Fresh BB Krem var!

Bu ürünlerden kullandığınız, "mutlaka al" ya da "alma değmez" diyeceğiniz ürünler var mı? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Sevgiler!!! 

4 yorum var.:

audrey dedi ki...

2-3-5 ve 7 numarayı ben de istiyorum.. 1 numara kesinlikle alınmalı 6 ve 7 konusunda kararsızım..

Unknown dedi ki...

Audrey, Clarisonic konusunda ben de kararsızım. Benefit Gimme Brow da boyama konusunda iyi gibi, boşluklar için kullanışlı olmayabilir gibi de geliyor. 1 numaraya karşı koyamıyorum artık alıyorum:) Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Clarisonic'i almayı ben de düşünüyordum bayağı bir araştırma yaptıktan sonra vazgeçtim, çünkü ne kadar hassas ciltlere uygun dense de normal peelingi bile her gün yapmamak gerekiyor cilt yüzeyinin incelmemesi ve koruma özelliğini yitirmemesi için. Çok abartıldığını düşünüyorum ve okuduğum yorumlara, çok güvendiğim kişilerin fikirlerine dayanarak yararından çok zararı olacağı görüşündeyim. Temizleme ürünleriniz ve toniğiniz iyi olduğu sürece, haftada bir de normal bir yüz fırçasıyla yapacağınız uygulamayla cildinizin yeterince temizlenip arınacağına eminim. Sonucu çok mükemmel olmadığı sürece o fiyata değmez bence. Çok konuştum sanırım:) Ayrıca Expert face brush'ı ben de çok istiyorum hatta rüyalarıma giriyor şu sıralar:D Put a lid on it'i de kesinlikle tavsiye ederim yılbaşı indiriminde mutlaka alın! 13 tl gibi bir fiyata geliyor ve cidden mükemmel, şimdiye kadar kullandığım en iyi far bazı ve bir daha da başka bir baz almam:)

Unknown dedi ki...

Sevgili Rouge, çok konuşmadın bilhassa teşekkür ederim bilgilendirmen için :) Clarisonic konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum, konsept olarak güzel ama sanırım benim hassas cildim kaldırmaz. Put a lid on it'i mutlaka alacağım indirimde, tabiki expert face brush'ı da. Sevgiler :)