Yurtdışından Alışveriş || Feelunique.com

Merhaba:)
Bu yazıyı yazmak için ürünlerin gelmesini bekleyemedim! Ürünler gelince hem nasıl olduklarını göstermek hem de kaç günde geldiğini vs. belirtmek için ayrıca bir yazı da yazacağım. 


Feelunique.com yaklaşık 550 markadan 18.000 güzellik ve ciltbakımı ürünü taşıyan, aynı zamanda uluslararası kargo da yapan güzel bir site. Ne zamandır denemek istiyordum; artık geçen hafta ilk alışverişimi yaptım. 

Maybelline'nin çok beğendiğim, merak ettiğim ama Türkiye'ye gelmeyen Metallic Pomegranate (US versiyonu Pomegranate Punk) ile Lily Lolo'nun (İngiliz Mineral Makyaj markası) toz kapatıcısını aldım. Toplam $21 tuttu, Paypal ile ödedim. 

Lily Lolo sitesi buraya, Metallic Pomegranate'nin muhteşem rengi içinse buraya bakabilirsiniz. 
Feelunique sitesi için buraya tıklayın. 

Not: Türkiye'de birçok kişinin de merak ettiği Rimmel Wake me up serisinin kapatıcı ve fondöten ürünleri bu sitede mevcut, ilgilenenlere duyurulur :)

2 yorum var.:

Unknown dedi ki...

bende feeluniqueten alışveriş yapmak istiyorum fakat faturaya ve kutuya bişey yazmamayı kabul ediyorlar mı acaba ? veya siz nasıl sipariş verdiniz öğrenebilir miyim?

Unknown dedi ki...

Merhaba Hazal, istediğim ürünlerin ödemesini yaparak siparişi tamamladım. Açıkcası üzerine yazmamayı kabul ederler mi ben sormadığım için bilemiyorum. Bana gelen kutunun üzerinde fiyat ve cosmetics diye olduğu gibi yazıyordu. Bu yüzden bu tarz alışverişlerin biraz şans işi olduğunu düşünüyorum, siteden yazmadan gönderirler mi bir sor istersen? Sevgiler :)