Nars Dolce Vita Ruj || Her makyaja uyumlu!

Herkese Merhaba!

Günlük makyaj konusunda, cildin doğal güzelliğini maskelemeyen, güzelleştiren ürünlerden yanayım ve gün içerisinde pek fazla radikal ruj renkleri kullanmayan biri olarak da diyebilirim ki, Dolce Vita tam bir joker ruj! Bu renk Nars'ın klasik rujları arasına girmiş, benim de aldığımdan beri - yaklaşık 2 ay- severek kullandığım bir ruj haline geldi.:)



Nars'ın "Sheer" serisinden olan Dolce Vita, aynasız ruj süremeyenler, günlük hayatta çok canlı renkler kullanmayan insanlar için tam bir kurtarıcı. Bu ruj için tam bir tabir varsa o da "MLBB"; yani "my lips but better" olabilir. :) (Daha ayrıntılı bilgi için buraya) Nemli yapısı sayesinde dudak kusurlarını da en aza indiriyor, özellikle kuruyan dudaklar için iyi bir çözüm olabilir. 

Dolce Vita'yı , Nars'ın kendi sitesinde de belirttiği gibi, tek başına ya da üzerine renkli bir gloss kullanılarak - rengi yoğunlaştırmış olursunuz - rahatlıkla kullanılabilirsiniz.


Yukarıdaki fotoğrafta tek kat ve iki kat yoğunluklarını paylaşıyorum; gördüğünüz üzere isteseniz de bu rujla fazla hata yapmanız mümkün değil. Rengine gelecek olursak; alt tonu bordo desen değil, pembe desen değil, gül kurusunun hakkını verecek, herkese yakışabilecek bir ton. Özellikle kendini ölü gibi göstermek istemeyen açık tenliler için bir kurtarıcı olabilir. (Ben de buna dahilim; açık tonlar beni çok soluk gösteriyor:( )

Ürünü Sephora'dan aldım, Nars mağazalarından da alınabilir. Fiyatı aldığımda 68tl idi, şuan 73 tl olmuş. Her türlü makyajla kullanılabilecek kolay bir ruj arayanlara kesinlikle tavsiye ederim. 

Sevgiler,

2 yorum var.:

audrey dedi ki...

bugün ben de bunu almak için sephoraya gittim ama o kadar soluk durdu ki dudağımda fast ride'ı alıp çıktım bu arada rujlar 73 tl olmuşlar..

Unknown dedi ki...

Hmm, 73 tl olarak ekleyeyim o zaman, gittikçe yükseliyor :(
Fast ride de çok güzel görünüyor, benim için aynı amaca hizmet etmese de :) Güle güle kullan cnm..