Yerli Kozmetik:Golden Rose Silky Touch Blush-on Allıklar♥

ELF ürünlerini her fırsatta ucuz, hem de kaliteli diye bol bol alıyorsak yerli markaların güzel ürünlerini de keşfetmeliyiz diye düşünüyorum; bugünün teması yerli malı yurdun malı.^_^ Karşınızda Golden Rose allıklar:
Beni tanıyanlar pembe allıkları çok sevdiğimi bilir, işte bir gün bu sebepten ötürü solda gördüğünüz allığı aldım. MAC Well Dressed gibi bir yapısı var. Indirimdeydi 5TL'ye aldım. 
Memnun kalınca ortada gördüğünüz neutral rengi aldım. Daha çok kontur rengi gibi, hafif bir renk veriyor, açıkcası bronzer ı belirginleştirmek için kullanabiliyorum, açık renkli değilseniz tercih etmeyin derim. 
Bugün de sağdaki rengi aldım, ELF'in Pink Passion'a benziyor gibi geldi - normalde resimdekinden koyu - mat, cool pembeleri çok seviyorum, bu rengi de çok beğendim, 6.25TL'ye aldım.  
Swatch'lara gelirsek:
Yanyana koyunca Scott Barnes Allık Paleti gibi oldu :)
Herneyse çok memnunum, ucuz allık arayanlara tavsiye ederim. 

2 yorum var.:

Blush dedi ki...

caanlı ve güzel duruyorlar. Sim deposu olmaması ayru guzel tabi... 208 ve 209 burdan bakınca çok yakın duruyor. İkisinide çok beğendim.

Unknown dedi ki...

evet 209 zaten 208'in daha canlı pembesi, 208 daha highlighter gibi bir pembe. Sim deposu gibi değiller hakkaten, benim için güzel bir özellik :)