Bafetto: Best Pizza in Town?

Cuma günü iş çıkışı bir çılgınlık yapıp, pizza tutkum doğrultusunda beni tatmin edecek bir yere gidelim dedik. Daha önce adını duyduğum, iddiası "best pizza in town/şehirdeki en iyi pizzacı" olan mekanı dört gözle bekledim. 
İzlenimlerime gelecek olursak;
Mekan Şaşkınbakkal'da, İş Bankasının arkasında, Bodrum Mantı'nın hemen yanında; nispeten küçük ama kendine has bir enerjisi var. Spot ışıklandırma ve ahşap masaları, teneke kovaların içinde gelen servisler, peçeteler tamamlıyor. 
Menü gelince pizzalara bakmadan öncelikle Sangria'sından isteyip onu kafamdan bir sildim:) Pizza ile çok uyumlu bir ikili oldular, benden söylemesi..
Sonrasında pizza çeşidi çok, kendine özgü humuslu, ananaslı ve arzu edenlere domuz eti içeren tatları var. Benim denediğim pizza Girne ve Remix oldu. Arzu ederseniz bir Margherita alıp üzerine tüm istediklerinizi ekleyebiliyorsunuz. Açıkcası ince&çıtır hamuru, hızlı servisi ve uygun fiyatları ile bundan sonra da sık sık gideceğim bir mekan oldu. Şehirdeki en iyi pizza olup olamayacağını bilemem ama ilk üçe girer, orası kesin.
Websitesi şu şekil:
www.bafetto.com



0 yorum var.: