Eyeliner Zor, Süremem Diyenlere: Dipliner


Kullananlar bilir, eyeliner'leri düzgün ve hızlı kullanabilmek, genelde el çabukluğu ve zamanla oluyor. Eğer çok  eyeliner kullanmayan biriyseniz ve el çabukluğu kazanmak istiyorsanız benim az sonra bahsedeceğim türde, dipliner dediğimiz ürünleri tercih ederseniz çok daha rahat edebilirsiniz. Dipliner'den sonra tercih edebileceğiniz ürünler ise marker cinste (tahta kalemi gibi olan) ürünler ile jel formunda olup, sert fırça ile sürülen ürünler olabilir. Sonraki yazılarda bu ürünlerden de bahsedeceğiz. 
Flormar dipliner ise benim severek kullandığım, kullanımı kolay, ekonomik bir ürün. 
Fiyatı uygun, siyahı parlak ve kalıcı. Bulaşma yapmıyor, sabah sürdüysem akşama kadar dayanıyor. Aynı zamanda alalı bir süre olmasına rağmen kuruma yapmadı. Çantada taşımak için ideal, fırça ile uğraşma derdi olmuyor. 
Bütün bu özelliklerinin yanında benim için en büyük avantajı aplikatörün ucunun yönetilebilir olması. Kısa fırçası sayesinde çok daha hızlı uygulayabiliyorum. Aşağıdaki fotoğrafta uyguladığımda nasıl göründüğünü paylaşıyorum. Benim uygulamam yarım, gözün ucundan başlayıp ortasına kadar devam ettiriyorum. 
Farklı renkleri de var, uygun fiyatı ile tercih etmek isteyenlere tavsiye ederim. 




3 yorum var.:

Unknown dedi ki...

Gayet güzel bir ürün. eyeliner süremeyenlerdenim. Düz çizgi yerine küçük dalgacıklar oluşturuyorum :)

Unknown dedi ki...

Bende eyeliner işini beceremeyenlerdenim. Bunu deneyeceğim. Teşekkürler

shelikestravelling.blogspot.com

Unknown dedi ki...

bende bu tarz ürün kullanıyorum hep,çokl düzgün sürmüşsünüz,sitenizi yeni gördüm izleyiciniz oldum artık :)
bende yeni blogaçtım izleyicim olursanız sevinirim secvgiler...