Benefit Benetint: Dudak ve Yanak Renklendirici





Bu ürünü neredeyse dibini sıyırmak suretiyle bitirdiğim için gönül rahatlığıyla yazısını yazabilirim. :)


Yaklaşık 5-6 ay önce büyüğünü bitiremeyeceğim, bir de küçük pocket versiyonu, çantada taşımaya daha uygun olacağından şu gördüğünüz ürünü almıştım. Bir tarafı Benetint, bir tarafı parlatıcı. Kullanma sıklığımı haftada 4 gün gibi düşünürsek, bayağı bir kullanmışım, hiç fena değil.

Yorumlarıma gelirsek;
Fiyat:69tl
Yapısı: Su gibi, akışkan
Kalıcılık: Yanakta neredeyse tüm gün hiç uçmadan kalıyor, ancak dudakta ise yeme-içme gibi faaliyetler sebebiyle kalıcılığı daha az. 
Uygulama: Uygulamak oldukça kolay; elmacık kemiklerinin üzerine fırça ile iki (isteğe göre) üç nokta olarak uygulanıp parmakla hafifçe dağıtılıyor. 
Parlatıcı kısmı da çok yapış yapış değil ve kalıcı. 

The Balm Staniac aldığım için -yazısı şurada- bitene kadar onu kullanıp (ve hatta birkaç gün içerisinde ikisi arasında karşılaştırmalı yorumlarımı da yazıp) alıp almama konusunda karar vereceğim. Bana soracak olursanız son derece başarılı ve çabucak renklenmenizi sağlayan bir ürün. Tint ürünleri ve doğal görünümleri seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim. 

1 yorum var.:

Unknown dedi ki...

benefit ile bu sene tanıştık. hep duyuyordum ve ambalajlarını çok beğeniyordum ama kullanmadan bilemezsiniz tabi..Sonuç: sanırım her ürünü güzel. Hem allık hemde ruj kullanımı çok kolay görünüyor. Taze bir blogger olarak destek olmak isterseniz bana da bekler, çok sevinirim.. www.cosmodemo.blogspot.com