Denedim: Penti'den Easy Fitness Zayıflatan Çorap



Dedim ki madem spor yapıyorum, olabilecek antin kuntin spor aksesuarlarından nasiplenmem lazım. Bu çorabın en önemli iddiası, normal aktivitelerinizi yaparken bile size 15% daha fazla kalori harcatması. Bu durum ise çorabı giydikten sonra hareket edebilmek için daha fazla çaba göstermek zorunda olmanızdan kaynaklanıyor. Ben günlük yaşantımda giyebilmek için fazlasıyla dar ve rahatsız edici buldum (korse nihayetinde) ; ancak spor yaparken denedim. 

Zaten çorabı giymem rahat bir beş dakika sürdü, bacak kısımları rahat olsa da diz kapağının üzerinden yukarı çekene kadar canım çıktı; sonuçta toparlıyor, korse gibi de rahatlıkla kullanılabilir. Spor yaparken normal kıyafetlerime göre beni daha çok zorladığını farkettim, giymeye üşenmediğim takdirde sporları bu çorapla yapabilirim diye düşünüyorum:) Bendeki S/M bedeni, almayı düşünenler için fiyatı -şuan indirimde- 8,5tl hatırlıyorum.

Site açıklaması:"Orta kalınlıkta /40 Denye, mat,opak, burnu dayanıklı, pamuk ağlı, korse etkisi ile karın, basen ve baldırda giydiğiniz anda incelme sağlayan ayrıca özel örgüsü ve anatomiye uygun tasarımı sayesinde normal günlük aktiviteler sırasında bile kaslara uyguladığı rahatsız etmeyen basınç sayesinde kasları daha çok çalıştıran ve daha sık adım atmanızı sağlayarak ekstra kalori harcatıp, kalıcı zayıflamayı sağlayan korseli külotlu çorap. %15 Elastan %85 Polyamid"

2 yorum var.:

sosyetepazarimm.blogspot.com dedi ki...

faydalı bir paylaşım olmuş. Teşekkür ederim. Spor yaparken size faydası oldu mu acaba? yani inceltti mi?

Ada Mutfak'tan Lezzetli Ev Yemekleri dedi ki...

sporunuza ve kilo kaybetmenize ne derece faydası olacağının haberlerini bekliyoruz:)
ben de korse çorabını almıştım henüz 1 kere giydim ama o da iyi toparlıyor ve üstelik bölge bölge çeşitleri var..