Mayıs 2013: Bitirdiğim Ürünler & İzlenimler Vol.1

Bu ay hem aldıklarım, hem de bitirdiklerim ile hızlı başladı diyebilirim. Zaten sizi bilmem ama benim hep böyle olur; bir şey bitti mi diğerleri de hemen bitiverir. Bu ay da öyle oldu, karşınızda bitirdiklerim ve yorumlarım. 

Clarifex Temizleyici: Sanırım bitirdiğim 3.kutum. Bu ürün ve Bioderma Sensibio makyaj çıkarıcı su ile cilt temizliğimi tamamlıyorum, cildi duru bırakıyor, yağlı ciltlere tavsiye edebilirim. Kuru ise bu üründen sakının. L'Oreal Elseve Arginine Anında Mucizevi Bakm: Bu ürünü şampuandan sonra saç kremi yerine kullanıyorum, hem ufak bir miktar kullanmam yetiyor hem de kokusu saç kremlerine göre daha kalıcı. Yerine daha iyisini bulamadığım için tekrar aldım. 
L'Oreal Volume Million Lashes Luminizer Maskara: Göz rengini açığa çıkaran mürdüm tonlarındaki maskaramı sonunda bitirdim. Bu üründen şurada bahsetmiştim. En başlarda sevmeme rağmen, zamanla ısındım kerataya, yerine almadım ama doğal ürün isteyenlere tavsiye edebilirim. 
Make up For Ever Hd Pudra: Bu ürünün yerine aldım bile, yazısını şuradan okuyabilirsiniz. 
Lancome Hypnose Maskara: Severek beğenerek kullandım, uzun süre gitti, yazısını buradan okuyabilirsiniz. Yapısını beğenmeme rağmen, Hypnose Drama dürtüsü sebebiyle bunu değil Hypnose Drama'yı aldım, keşke bildiğimden şaşmasaymışım:) Yazısı gelecek. 

Yukarıdaki ürünleri kullandınız mı? Kullandıysanız ne düşünüyorsunuz? 
Sevgiler,

0 yorum var.: