Make Up For Ever Hd Pudra: Yenilenen ambalajı ile kalbimi kazandı!


MUFE HD pudradan bu ve şu yazılarda da bahsetmiştim. Çok ince çekilmiş taneleri sayesinde ciltte tabaka bırakmıyor, makyajı günboyu koruyor. Genelde güneş koruyucuyu matlaştırmak için kullandığım pudram bitince, hemen Sephora'ya koştum, bir de ne göreyim; ürünün ambalajı değişmiş. Bir de, eski ürün 10 gr. iken, şimdi aldığınız ürünün 8,5 gr. olduğunu görünce hayalkırıklığına uğramadım değil. Ama başlıktan da anlayacağınız gibi, ambalajı ile kalbimi geri kazandı.:)

Yeni ambalaj kullanımı inanılmaz rahatlatıyor. Eskisine göre daha geniş bir kapta olmasının yanısıra, kapağının, ürünü kilitleme ve ürünün ziyan olmasını engelleme gibi özellikleri var. Benim en çok kalbimi kazanan ise, açtığınız zaman ortada bulunan filtre kısmı oldu. Fırçaya buraya dokunmanız yetiyor, ürünü direk uygulayabiliyorsunuz, eski ambalajdaki gibi ürünü ters çevirip pıt pıt pıt pıt...pıt! vurmalar yok. :) İnanın "pıt pıt"ları abartmıyorum. :)
Kısacası ürünün gramajının düşürülmesi dışında, ambalaj değişikliğinin kesinlikle faydalı olduğunu düşünüyorum. Şuan fiyatı 66tl, Sephora'da bulabilirsiniz. 
Sevgiler, 

2 yorum var.:

onorr dedi ki...

Ambalajının değişmesine sevindim, eski ambalajıyla kullanımı zordu.

Unknown dedi ki...

Kesinlikle, en başta gramaj düştü diye biraz tepkiliydim ama yeni ambalaj kesinlikle harika.