Met Galası: Detaylı Ünlü & Kıyafet Dosyası

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Met Balosu'nun bu seneki teması "Chaos to Couture" idi. Katılan ünlüler, Oscar töreniyle yarışacak kıyafetlerle boy göstermişler. Öne çıkan ünlüler kim derseniz, yazının devamında detaylıca bir "kim-ne-giymiş" hikayesi bulunmakta. Benim favorim ise çoğunluğun aksine, tüylü bamya kolları, açık sarı saçları ise Anne Hathaway. Diğer ünlüler için lütfen bekleme yapmadan devam ediniz:)

Bana sorarsanız, son zamanlarda çok da güzel giyinmeyen Anne Hathaway için bu balo bir uyanış olmuş. Kısa sarı saçlarını da beğendiğimi, temaya uygun bulduğumu da ekleyerek geçiyorum diğer ünlüye.

Miranda Kerr ise geceye Micheal Kors imzalı siyah bir elbiseyle katıldı. Çivili portföyü ve bordo ruju ile kıyafete "punk"lık kattığı kesin. 

İşte gecenin ilginç ünlülerinden biri; Katy Perry. Dolce & Gabbana elbisesi ile Sultanahmet semalarını hatırlatması bir kenara -bu elbiseyi tek başına sevebilirdim- o tacı ne diye takmış, punk ne alaka hayret ettim doğrusu. 

Rooney Mara Givenchy couture kıyafeti ve bordo ruju ile stilini pekiştirmiş. 

Sıradaki ünlü Katie Holmes, Kıyafeti Calvin Klein. Bazıları Calvin Klein imzalı kıyafetiyle Katie Holmes'i çok beğendi lakin ben asimetrik etekli bu kıyafeti pek beğenemedim. Halter kıyafetler pek tarzım olmadığı için belki de. 

Miley Cyrus. Marc Jacobs elbisesi ile hem kendi tarzını hem de gecenin temasını güzel yansıtmış. Bu arada bu elbise, daha önce de Kate Moss tarafından giyilmiş. 

Ne zamandır ortada görünmeyen Blake Lively de geceye katılmış. Gri-siyah straplez elbisesi Gucci. Kendi gibi olmuş desem yeri, özledik bu Gossip kızını görmeyi, şu dizi devam etseydi bari, her hafta iyi gidiyordu.

İşte karşınızda bir sansasyonel çift, Kim Kardashian ve Kanye West. Kim Kardashian'ın çiçekli tuvaleti Givenchy, bordo ruju ve sade saçı ile görüntüsünü tamamlamış. Kanye'nin sadeliği, Kim'in desenli tuvaletini dengelemiş.

Jennifer Lopez'in kıyafeti Micheal Kors. Saçların punk olmasının dışında çok ekstrem bir yenilik göremedim açıkcası. 

Uma Thurman'ın yeşil kıyafeti Zac Posen, omuz detayları ve kırmızı ruju ile kendisine bayıldık.

Bildiğiniz üzere bu sene "cut-out" dediğimiz kesikler ve transparan detaylar çok moda. Taylor Swift de bu modaya olan sadakatini hız kesmeden sürdürüyor. Farkettiniz mi bilmiyorum, kırmızı ruju yok!

Kerry Washington'un Vera Wang elbisesi ve deri eldivenleri "punk to couture" temasına uymayacak da ben mi uyacağım?:) Vera Wang de punk oldu ya, şu dünyada her şey olur. 

Ashley Greene'nin Vivienne Westwood elbisesi onu biraz kilolu mu göstermiş yoksa kilo mu almış bilemedim. barok tarzı elbisesi bir yana gelişigüzel toplanmış saçlarını beğendim. 

Dantelli deri elbisesi ile Jessica Alba. Elbisesi Tory Burch. Makyajında beni rahatsız eden bir şeyler var; belki kaşları.

...Sarah Jessica Parker. Mohikan. Başka söyleyecek sözüm yok. 

-Yazıyı çok uzattığım için- son ünlüyü Mary-Kate Olsen olarak seçiyorum ve kendisinin kürk ile zenginleştirilmiş sarı ipek elbisesinden bahsetmek istiyorum. Sabahlığı geçirip kahvesini almaya gelmiş gibi, halbuki ne çok şey yakışırdı sana.. yolun Met'e düşmüş herhalde kuzum, hadi sen yatağa dön. 

Sizin favoriniz kim? Arzu ederseniz kalan ünlüler için bir ikinci yazı hazırlayabilirim, bilmem ne dersiniz:)

0 yorum var.: