Türkiye'de Olmayan Kozmetik Markaları || Vol.1

Herkese mutlu haftalar!

Bugün Türkiye'ye gelmesini en çok istediğim kozmetik markalarını paylaşacağım sizlerle. Markalar çoğunlukla Amerikan drugstore olarak tabir ettiğimiz segmentten. Bunun dışında Türkiye'de olan markaların da gelmesini istediğim ürünleri var, onları başka bir yazı ile ürün bazlı olarak ayrıca paylaşacağım.




Revlon: Bu marka herhalde listemin içinde gelmesini en çok beklediğim markalardan biri. Çoğu insanın da bu markayı özellikle denemek istediğini, yurtdışından bu ürünleri getirenlerden kapış kapış almaya çalıştığını görüyorum. Nedense yakın zamanda gelecektir diye düşünüyorum diye düşünüyorum, bakalım ne zaman gelecek. Öne çıkan ürünleri, başta Colorstay fondöteni olmak üzere, diğer ten ve dudak ürünleri. Kısaca resime gördüklerinizin hepsine talibim. Tabii burada paylaştığım ürünlerin fiyat skalasının da yurtdışı ile aynı civarda olması en büyük beklentim! 



Wet n Wild: Seneler önce bu markanın rujları Türkiye'de satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Benim büyük beklentim ise kesinlikle far paletleri. Renklerin güzelliğini, uyumunu yabancı bloglarda ve Youtube'de gördükçe içim gidiyor. Fekatt, Amerika'dayken maskarasını deneyip beğenmemiştim. 



Tarte: Bu marka Sephora ayarında ürünler yapıyor. Koruyucu madde vs. içermediği için nispeten daha masum bir marka. Özellikle Amazonian Clay serisinin çok başarılı olduğunu okuyorum, dudak- yanak lekeleri, fondöteni ve allığı ile denemeyi istediğim bir marka. 



Covergirl: Bu marka da bir drugstore markası. Özellikle resimde gördüğünüz "3 in 1" ve "Clean"  fondöteni sürekli karşıma çıkıyor, bu ürünleri başta olmak üzere bir sürü ürününü denemek istiyorum.



Urban Decay: Sephora "Hot Now" adı altında bu markanın Naked Basics paleti ile Primer Potion ürününü getirdi. Naked serisinden özellikle fondöten ve allık ürünlerini denemek istiyorum. Naked paletini almaya direndim, yakın bir zamanda sanırım alacağım! 



Hard Candy: Yine bir drugstore ürünü. Özellikle kapatıcısı Glamouflage çok meşhur bir ürün, gelirse biz de deneriz :) 


Neutrogena: Çok iddialı ürünler çıkarmasa da zamanında pudra ve bronzerini kullanmıştım, güzeldi, gelirse yine kullanmak isterim. Tabii Physicians Formula fiyatlarıyla gelecekse değmeyebilir.


Sizin merak ettiğiniz ürünler var mı? Listeye katmak istediğiniz ürünler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. :)
Sevgiler x, 

4 yorum var.:

LibyLiby dedi ki...

Gerçekten bu markalar olsa Türkiye'de süper olur... Bir de bizde olan markaların en harika ürünleri de Türkiye de yok. Maybelline Fitme Rimmel Wake me up Maybelline color tattoo'ların her rengi, The Balm allıkların tamamı vs vs. Kozmetik açısından çok yarım bir ülkedeyiz malesef. İnşallah bu yazılanların hepsi yakın zamanda gelir ülkemize. :)

Unknown dedi ki...

LibyLiby, bir sonraki yazımda yazmak istediklerime değinmişsin:) Ben de katılıyorum, umarım en kısa zamanda gelirler :) Sevgiler,

luna dedi ki...

Bir zamanlar Revlon makyaj ürünleri de vardı diye hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim. Revlon kesinlikle en beklediğim marka ama son zamanlarda Wet n Wild rujları ve farları gördükçe sanki WnW'ı biraz daha seviyorum gibi... Yani NYC'yi getireceklerine bunları getirseler yaa... Tabi dediğin gibi Physicians Formula fiyatına getirirlerse, almayalım...

Adsız dedi ki...

ben de naked pallets ve wet n wild ürünlerini istiyorum ayrıca elf markası da hoşuma gidiyor fiyatları uygun hem ama hiçbiri türkiye de yok maalesef gelecek mi bilmiyorum bilgisi olan var mı bu konu hakkında?