Bepanthen Krem


Bepanthen'i nemlendirici olarak kullananlardanım. Cildim sivilce yapmaya müsait olduğundan benzoil peroksit vs. kullanıyordum zamanında. Yüzüm ne zaman kullandığım ilaçlar nedeniyle kuruyacak gibi olsa bepanthen hayatımı kurtarmıştır
Eğer netten de araştırdıysanız, birçok insanın tüylenme vs. korkusu ile karşı karşıya olduğunu okumuşsunuzdur. Ben yaklaşık 8 aydır düzenli olarak kullanmama rağmen böyle bir problemle karşılaşmadım. Bana dermatologum vermişti, kendisine de böyle bir sorun olup olmayacağını birkaç kez sordum, biraz pimpirikli olduğumdan. :) Böyle bir problemle karşılaşmazsın demişti fakat her doktorun kendi insiyatifi, görüşü de fikrini etkiliyor, unutmayalım.
Kolay emilmesi, makyaj altına da rahatlıkla kullanılabilmesi, hafif olması benim bu ürünü sevmemin başlıca sebepleri. 
Bahsedildiği gibi benim sivilce izlerime ya da sivilcelerime iyi geldi mi?
Cildime iyi geldi
İçeriği sayesinde izlere mutlaka yararı olmuştur diye düşünüyorum, arada fark oluyor.
Sivilcelere de tek başına yararı olduğunu zannetmiyorum. 
Enfeksiyon riski olmayan yaralarda, sıyrıklar için mükemmel bir krem olduğundan bahsetmiyorum bile.

Cilt yenilenmesine yardımcı ve nemlendirici olarak, uygun beklentilerle kullanıldığında bu üründen memnun kalacağınıza şüphe yok. Arada sıkılıp başka ürünler denesem de bepanthen kullanmak sade ve güzel geliyor, vazgeçilmez kremimi mutlaka bulunduruyorum. 

Bir de artık büyük boyu var kii...kocaman.

2 yorum var.:

EZGi :)) dedi ki...

bende bu kremden kullanıyorum nemlendirici olarak çok da memnunum.ayrıca merhemide kurumuş dudaklar için harika

bakimblog dedi ki...

zaman zaman kullandım ama sivilcelere iyi geldiğini hiç gözlemlemedim şimdiye kadar. zararı da yok ama tende bıraktığı o yağlı hissi sevmiyorum :)